Benim sorularım niye yanıtlan mıyor?
Son iki soruma yanıt alamadım. Sorduğum sorular forum kurallarına aykırı mı? Yoksa bu soruların yanıtları Türk Hukuk sisteminde yok mu? Veya benim kullancı adımla ilgili bir sorun mu varı Bunu bilirsem bir daha en azından sorularımın yanıtlarını beklemem. Saygılarımla...
Re: Benim sorularım niye yanıtlan mıyor?
Açtığınız 5 konudan 4 tanesinin değerli üyelerimizce yanıtlandığını gördüm sayın seyhan99. Sıkıntınız nedir?
Alıntı:
Stj.Av.Emrah Yavuzcan rumuzlu üyeden alıntı
Açtığınız 5 konudan 4 tanesinin değerli üyelerimizce yanıtlandığını gördüm sayın seyhan99. Sıkıntınız nedir?
Nerde gördüyseniz bana da gösterin Sn. Avukatım. Ben sıkıntılarımı yazdım. Burası biı hukuk sitesi olduğunu da unutmayalım...Ben bu konuyu açtıktan sonra son iki mesajıma yanıt yazıldığını da önemle hatırlatırım,,
Soruların ne olduğunu bilsek belki bakardık ama bilmiyorum ki..
Bakınız; https://www.hukuki.net/forum/search.php?searchid=75014
İster genel forumlarda, ister mizah bölümünde veyahut hukuki forumlarda üyelerimizin yanıtlama zorunluluğu olmadığını hatırlatır, sizin gibi bir üyemize de kişisel bir engelimiz olmadığını belirtmek isterim. Fakat unutmadan, yalnızca bilgi alıp çıkmak yok... Muhasebeci olduğunuzu gördüm ve artık yanıtlama zamanı! :)
Sayın seyhan99,
Aslında üye olurken site kullanım şartlarını okumanız gerekirdi, yine de size kolaylık olsun diye buradan Forum Kurallarınıda veriyorum, kolay gelsin...
Aslında mahkemeye ek bir dilekçe ile bu dediklerinizin saptanmasını talep etmeniz en mantıklısı gözüküyor. gerçi taşaron dahi olsa şirket şirkettir.
İlginiz ve bilginiz için çok teşekkür ederim.