-
Boşanmak İstemiyorum
herkese iyi günler biz eşimle evde sürekli bazı konular üzerine ( aşırı borçlanma benden kaynaklandığını iddaa ettiği kendisini aldatma gibi ) tartışıyorduk bu tartışmalarımız bazen sakin bazen hararetli oluyordu fakat eşim bir gün evi terk etti şimdi gittiği yerden bana boşanma davası açmış elime bu gün tebligat ulaştı benim sorularım şunlar
1- ben boşanmak istemiyorum bunu mahkemede dile getirecem eşimi seviyorum kendisi ile barışmak için tüm yolları deniyorum
2- eğer bir boşanma olursa inşallah olmaz şu an aşırı borçum var tabii evli iken oluşan borçlar bu borçlardan eşim sıyrılıp gidecekmi kendisine sorumluluk kalmıyormu bir hak talep edebilirmiyim
3- işim gereği duruşmaya katılmama gibi bir durum olabilir ne yapmam lazım mahkemeden affımı isteye bilirmiyim
4-ben başka bir şehirdeyim eşimin olduğu yerden avukat tutabilirmiyim duruşmalar için
-
Re: BoŞanmak İstemİyorum
1-zorla boşanma diye bir müessese yok..
2-borçlarınızdan sadece siz sorumlusunuz...eşiniz borçlarınıza kabul ettiğine dair imza atmadığı sürece sorumlu değildir...
3-işinizden dolayı mahkemeye gitmemek engel ve gerekçe değil...bulunduğunuz ildeki mahkeme kanalı ile söyleceğiniz şeyleri dava açılan mahkemeye bildirebilirsiniz...avukatı neden dava açılan ilde tutmayı planladığınız anlaşılır bişey değil...yeryüzünde mevcut bütün ruhsatlı avukatı davanızda sizi temsil etmesi için tutabilirsiniz...
saygılarımla