İsim değişikliği ve temyiz
24 mayısda sorduğum soruya maalesef yanıt gelmedi. Ben ayrıldığım işyerine alacak davası açtım. İşyeri isim değişikliğine gider. Yeni işyeri ile kiralama anlaşması yaparsa, alacaklarımdan iki işverende sorumlu olur mu?
Eğer davayı kazanırsam işveren temyize gitmek için alacağımın tamamını temyize yatırmak zorunda mı? Yoksa belli bir oranı var mı?
Saygılarımla.
Re: İsim değişikliği ve temyiz
Pardon ama benim sorduğum sorularla sizin bana gönderdiğiniz linkin hiç alakası yok. Ordaki isim değişiklikleri Aile Hukuku ile ilgili ben işyerindeke isim değişikliği ve el değiştirmeden bahsetmiştim. Lütfen dikkat eder misiniz? Teşekkürler.
Sayın seyhan99,
Sanırım bu sorunuz başka bir başlık altında cevaplandı.
Esenlikler,
Alıntı:
seyhan99 rumuzlu üyeden alıntı
Pardon ama benim sorduğum sorularla sizin bana gönderdiğiniz linkin hiç alakası yok. Ordaki isim değişiklikleri Aile Hukuku ile ilgili ben işyerindeke isim değişikliği ve el değiştirmeden bahsetmiştim. Lütfen dikkat eder misiniz? Teşekkürler.
Haklısınız Sayın seyhan99,
Bundan sonra daha dikkatli olmaya çalışırım, tabi sizde aynı soruyu bir kaç başlık altında açmamaya dikkat etmelisiniz, ( körler sağırlar birbirlerini ağırlar) dikkatli ve araştırmacı olmak iyidir.
Teşekkür ederim, saygılar...
işverenini isim değişikliği yapması sizin alalcaklarınızı etkilemez, ayrıca bu şirkette meydana gelen nevi değişiklerinden dolayı eski işveren 2 yıl sorumlu olur