-
Şehit ailesi
olay 1994 oluyor uzman çvş abim şehit düşüyor biz evrak imzalayıp hakkımızdan vazgeçip aylıgımızı annemize baglatıyoruz /yıl 2004/ de valilikden anneme yasa çıktı dilekçe verin size maddi manevi zararınızı karşılanaçak diyorlar red olursa mahkemeye verin diyorlar/annemde veriyor cevap red 1994de 14000 ytl aldınız diyorlar ben de mahkeme ye verek dedim annem yokdiyor bundan sonra nasıl bir yol izlememiz lazım yada kimi mahkemeye vermek lazım şaşırdık kaldık haklarımızıda bilmiyoruz ne yapaçagımızı da bilmiyoruz evi yıkılan bile 75000 ytl alırken bu nasıl oluyor ben sahsen hiç anlamadım sizçe bu adaletmi
-
Re: şehit ailesi
kocaforumda bize yok gösterecek hiç kimse yokmu benim anlamadıgım 1994 dün 280milyonu günümüzde14 milyar olmuş bunuda mardin valisi söylüyor ikinçi dilekçede yani bir insan hayatı valiye göre 14 milyar ya bizim çektigimiz acılar biz gelen yazıya göre nereye dava açmamızmı lazım onu sordum teşekür ederim böyle şeyleri bilmedigimizden danışalımdedik ele başları bu ülkeden her ay aylıklarını alır ken bizim hakkımızı elimizden almaya çalışıyorlar
-
Maddi manevi tazminat davası süreden ret olur diye düşünüyorum.Başınız sağolsun.
-
en son çıkan yasa ya istinaden mersin valiliginde sivil savunma uzmanı söylemiş anneme terörden zarargörenler dilekçeyle bavvurşun red olursa mahkemeye verin demiş böyle bir yasa varmı
-
Neden ıo dönemde bır avukattan yardım almadınız. üzerinden cok zaman gecmiş. Sayın yld19sm ninde belirttiği gibi geçen süreden ötürü sonuç alamayablirsiniz.
-
Re: Şehit ailesi
Söz konusu kanunun, değişiklikten sonraki son halini bu linkte bulabilirsiniz.
https://www.hukuki.net/hukuk/index.php?article=2008