-
Deneme Süresi
Yardımcı olun lütfen;
bu deneme süresi yerel mahkemenin cezayı verdiği tarihten mi yoksa temyizden dönüp kesinleştiği tarihten mi sayılıyor. kaç sene sayılıyor ? 188/1 olup paraya çevrilmiş oda ertelenmiş suçlar arşiv kaydına alınıyor mu ? w
yardım cı olursanız sevinecem . Çünkü atamam yapılmadı sirf bu suçtan dolayı.
-
Re: Deneme Süresi
aramaktan başım döndü biri bu konuya açıklık getirsin lütfen
-
bu konuya kim açıklık getirecek hiç bir yerde bulamıyorum sorumun cevabını lütfen link verin ordan gireyim bari
-
Bir şeyi çok merak ettim bu konu çok basit bir konu olduğu için mi kimse yanıt yazmıyor ? Sıyıracağım artık lütfen site yöneticileri bir şeyler söyleyin . birileri bir şeyler yazsın. Basit bir konu ama hiç bir yerde birşey yazmıyor. ne yapacağım ben ya avukatıma danışıyorum oda tam bilmediğini söylüyor. kim biliyor bu konuyu ,
-
Sayın bahtsiz_sabıkalı ne diyorsun?
Yadıklarından bir şey anlaşılmıyor. Ne deneme süresi? Ceza Kanununun 51 inci maddesindeki denetim süresinden mi bahsediyorsun? Konuyu tam ve açık bir şekilde yazarsan belki yardımcı olabiliriz. Böyle yarım yamalak cümlelerle derdini anlatamıyorsun.
-
evet denetim süresinden bahsediyorum teşekkürler
-
sayın fatih
daha ne kadar açık olabilirim bilmiyorum
benim 2002 de yerel mahkemeden almış olduğum suç var
bu suç yargıtayca onaylandı 2004 te.
suçum 188/1 şartlı tehdit
altı ay ceza aldım paraya çevrildi parada daha önceden iyi halime bakılarak ertelendi.
sorularım;
1- yarğıtayın suçu onayladığı tarih mi baz alınacak yerel mahkemenin tarihi mi ? bu suçu sildirebilmek için (beş sene sayılıyormuş ya)
2-adli sicil arşiv kaydım olacak mı (olacaksa nereye başvuracağım)
teşekkurler