Digitürk bayisiydim bu ilişik kesme belgesini imzalayayım mı?
10000 ytl teminat senedim ve 700 ytl faturalı alacağım bulunmakta.bana
böyle bir yazı gönderdiler imzaladıktan sonra senedi ve parayı yatıracaklarını söylüyorlar.....ne yapmalıyım...teşekkürler
DTS İLİŞİK KESME BELGESİ
İşbu “İlişik Kesme Belgesi” bir tarafta Cihannüma Mah. Yıldız Cad. No:34 Polat Tower, 80690 Beşiktaş – İstanbul adresindeki DIGITAL PLATFORM İLETİŞİM HİZMETLERİ A.Ş. (bundan böyle kısaca “DIGITURK” olarak anılacaktır) ile YENİ MAH. İNÖNÜ CAD. NO:148 SEFAKÖY İSTANBUL adresindeki UYDU MARKET/GÜLHAN EMEKÇİ (bundan böyle kısaca UYDU MARKET olarak anılacaktır) arasında 14/05//07 tarihinde İstanbul’ da düzenlenerek, hükümleri taraflarca kabul edilerek imza altına alınmıştır.
1. UYDU MARKET , DIGITURK ile aralarında akdetmiş bulundukları ................. tarihli “Dijital Teknik Servis ve Satıcılık Sözleşmesi “, nden doğan her türlü hak ve yükümlülükleri bakımından, DIGITURK’ü gayrı kabili rücu ibra etmiştir ve taraflar yukarıda mezkur sözleşmeyi karşılıklı olarak feshetmişlerdir.
2. UYDU MARKET , gerek yukarıda belirtilen münfesih sözleşmeden doğan ve gerekse tarafların bugüne kadar ki karşılıklı ; sözleşme,protokol, taahhütname ,fatura tahtında ve sair her türlü belge, iş ve işleme istinaden DIGITURK’ten hiç bir alacağının kalmadığını,DIGITURK’ün tüm yükümlülüklerin ve taahhütlerin yerine getirmiş olduğunu ve Tarafların işbu belge konusuyla ilgili tüm ticari ilişkilerini serbest iradeleri ile sona erdirdiklerini Kabul ve beyan eder.
3. UYDU MARKET , bugüne kadarki tüm ticari ilişkilerinde; vergisel yükümlülüklerini ve diğer tüm kanuni yükümlülüklerini ; kanuni usul ve süreler içerisinde bütünüyle yerine getirmiş bulunduğunu ve UYDU MARKET ’in bu bend altında belirtilen her hangi bir kanuni yükümlülüğünü yerine getirmemiş olmasından ötürü DIGITURK’ün maruz kalabileceği her türlü maddi ve manevi zararların UYDU MARKET tarafından tazmin edileceğini kabul, beyan ve taahhüt eder.
4. UYDU MARKET , işbu ilişik kesme belgesinin tanziminden önceki tarihlerde ticari ilişkileri gereği DIGITURK’e teslim ve tevdi etmiş olduğu her türlü, cihaz, ürün, malzeme ve sair mallara ilişkin hiç bir hak ve alacak talebi kalmadığını kabul ve beyan eder.
5. Taraflar , bu madde dahil olmak üzere toplam 5 maddelik işbu “ilişik kesme belgesi” nin imza edildiği 14/05/2007 tarihinde, iş bu sözleşme hükümleri çerçevesinde hiç bir ilişkilerinin kalmadığını kabul ederler.
DIGITAL PLATFORM İLETİŞİM UYDU MARKET
İLETİŞİM HİZ. A.Ş
.
Re: digitürk bayisiydim bu ilişik kesme belgesini imzalayayımmı?
DIGITURK’ü gayrı kabili rücu ibra etmiştir
DIGITURK’ten hiç bir alacağının kalmadığını,
bu ifadelere göre faturalı alacağınızı ve teminat senedinizi alamayabilirsiniz.
alcağınızdan emin değilseniz almadan imzalamamanınız salık veririrm.
sevgi ve saygılarımla..
Alıntı:
erdiken rumuzlu üyeden alıntı
DIGITURK’ü gayrı kabili rücu ibra etmiştir
DIGITURK’ten hiç bir alacağının kalmadığını,
bu ifadelere göre faturalı alacağınızı ve teminat senedinizi alamayabilirsiniz.
alcağınızdan emin değilseniz almadan imzalamamanınız salık veririrm.
sevgi ve saygılarımla..
cvp için çok teşekkür ederim. bu yazı banada biraz tuhaf geldi ilişik kesme belgesinden çok alacaktan vazgeçme belgesine benziyor gibi.700 ytl alacak çok fazla risk oluşturmuyor ancak 10000 ytl senetten de vazgeçmiş oluyormuyum yani bunu imzalarsan senedi tahsil yoluna gidebilirlermi ...bir itirazım söz konusu olabilirmi......
sevgiler
bu gün digitürk yetkilisi ile konuştum
bu belgeyi imzalamadığım takdirde hesap kesim işleminin başlamayacağını dolayısı ile teminat senedini ve 700 ytl alacağımı zaten alamayacağımı söyledi.
şimdi ben bu alacağım ve teminat senedim dururken bu belgeyi imzalamam için bir tedbir olarak ne yapabilirim acaba.yani noterden vs teminat senedimin gönderilmesi için protesto vs oluyormu.yada bu belgeyi imzalarken başka bir kağıda şahitler ile bu yazıyı ne şekilde imzaladığımı belirten bir zabıt vs tutabilirmiyim .yada bu yazıyı dükkanda imza yetkisi olmayan birine mi imzalatayım? ilerde bir anlaşmazlık olursa benim haberim olmadan bu imzalanmış diyebilirmiyim....
digitürkle bunca zaman çalıştık ve içimde bir güvensizlik var .bu yazıyı kasıtlı olarak alacağa ve teminat miktarına göz koymuşta olabilir.bölge elemanlarına güvenmeyip yani senedi vs onlara vermeyip bu yazıyı elde ettikten sonra kötü niyet olmadan işini sağlama da alıyor olabilir....