En vahşi canlı kim sizce?
http://www.fatihbelediyesiyedikuleha...e/tolga_05.jpg
Birkaç ay önce Arnavutluk dağlarında özgürce gezen ve vahşi yaşam içinde avlanarak yaşayan özgür bir kurt küflenmiş zihniyetler yüzünden yakalanarak bir hayvanat hapishanesine kapatilmiş ve sergilenmeye başlamiştır.
Tıpkı ülkemizde de olduğu gibi kurtu beslemeye yiyecek bulamayan Hayvanat Hapishanesi yönetimi , bir eşşeği canlı canlı kafese atıyor yesin diye…
Dünya üzerindeki en vahşi ve en tehlikeli canlı olan insana inat 10 gündür aynı kafeste dostça yaşıyorlar …
Birbirlerine destek olarak müebbet hapislerinin sonu gelmesini bekliyorlar. Onlar için ne yapılabilir biz bilmiyoruz ama eğer açılan imza listesine protesto için imza atmak isterseniz işte aderesi:
http://www.thepetitionsite.com/takea...ltl=1179390013
Sevgiler
Tolga ÖZTORUN
Fatih Belediyesi Yedikule Hayvan Barınağı
Gönüllü Muhabiri
17 Mayıs 2007
Re: En vahşi canlı kim sizce ?
İnsan ,insan olduğunu ve insan olmanın gereklerini unutmaya görsün,bu durumda hiçbir canlının olamayacağı kadar vahşi hale gelebilir.
"En vahşi canlı kim sizce?"
Sayın commodore1tr buna benzer bir önceki konuda bu soruya çok güzel bir yanıt vermiş: "Unutulmaması gereken insanın en vahşi hayvan olduğudur."
en vahşi canlı insandır. dünyaya en büyük kötülüğü insan yaptı
İnsanları koymadım çünkü iyi bir tane bulamadım. Seyredin karar verin kim daha vahşi ?
http://www.youtube.com/watch?v=4J2sTZyKJ-s
ıııyyy bu da kalsın..
bakamam hiçç :mahcup:
berlin hayvanat bahçesinde cadırın üstünde dünyanın en vahşi hayvanı dır diye yazıyor içerde ise kocaman bir ayna radyo time beşariye beşariye
Hayvanlar vahşi değildir doğası gereğince iç güdüsel olarak haraket ederler vahşi olan insandır işte size kanıtı dünyayı yaşanmaz hale getiren hayvanlar değil insanlardır nedemek istediğim videoyu izleyince anlarsınız çok yazık
BURDAN İZLEE
İnsan dışındaki canlılar alemini birazcık inceleyin en vahşisinin İNSAN olduğunu görmekltesiniz.
Vahşi, acımasız ve adaletsiz, adalet adına kurulmuş, insanlık adına düzen. Yasalarla! Ülkemizdeki durum. Eleştirmekten yoksun yargı bağımsızlığı savsatası ile, ya olmasa mantığı ile, doğrusu olsun tepkilerinden soyut.
Doğa kuralları ve doğal yaşam bile, yasalarla düzene koyduğumuzu sandığımız, toplumsal düzenimizden, insanlıktan daha adil ve önde yürüyor.
Ben çağdaş bir bireyim, "Adalet miükün temelidir" diyerek, adalet ve yargı adına, bağımsızlık kisvesi altında mevcut işleyişi ve haksızlıkları reddediyor, bu bakışla mevcut uygulamayı demokrasi adına kınıyorum.
Anarşist falan değilim. Hukuk ve adalet istiyorum. Ama yok yok!
İtirazı olan tartışsın. Bu bir hukuk ve adalet pletformu.
Sayın migiri;Videoyu izledim.Gerçekten de insanın insana karşı yapmış olduğu vahşice bir eylem.İnsanlar içerisinde bazıları hayvandan daha aşağı bir duruma gelebiliyor demekki...İnsanların kendi eliyle yaptıkları işlerden dolayı karada ve denizde bozulmalar meydana gelmeye başladı.Yeryüzünde dirlik ve düzende bozulmalar,katliamlar,sürgünler,zulümler hatsafhada...Dünyanın dengesinde bile bozulmalar devam ediyor.Bütün bunlara neden olan insanlardır.Dağda,ormanda,hayvanat bahçesinde ki vahşi hayvanlar yaratılışları gereğidir.Hatta onların vahşi olmalarının ekolojik sistem bakımından faydası vardır.Ama insanlar hala birbirlerinin canlarına acımasızca kıymaktadırlar...