Kredi Kartı Borcu Hakkında
İyi günler sizden bir yardım istiyorum
01.01.2004 tarihinde özel bir bankadan kıredi kartı aldı ve 1900 ytl nakit kulanım yaptım ve bu tarihe kadarda hiç yatırmadım bu zamana kadar bu para tahmini ne kadar olmuştur bu parayı yapılandıra bilirmiyim. ve takside bölerlermi
Re: Kiredİ Karti Borcu Hakkinda
2004 yılından beri hiç takibe uğramadınızmı...
yani 3 yıldır ödeme yapmıyorsunuz banka sizimi bekliyor acaba...
iyi günler beyefendi kardeşim adına olan garanti bankası kredi kartının ek kartını aldım 1 ykr bile kullanmadım buna rağmen geçenlerde başka bir bankada olan işim yüzünden bu kart yüzünden benimde ismim geçiyordu yani borçluymuş gibi sonradan öğrendimki kardeşim kart borcunu ödememiş benim kendisine herhangi bir kefaltim yoktur garanti bankasını defalarca aramama rağmen bana yardımcı olmak istemediler ben bu konudan dolayı çok fazla rahatsız oluyorum bankanın böyle bir hakkı varmıdır bana yardımcı olursanız çok sevinirim tşk
İsminiz icra takibinde mi geçiyordu
Hayir Ama Kendİme Kredİ Alirken Orda İsmİm YasakliymiŞ Gİbİ GÖzÜkÜyor Bankaci Tanidikti Dİye İÇerİĞİne Bakinca Meseleyİ Uzatmadi Ama Banka BaŞka Bunu BÖyle Yapmiyor KUSURA KALMAYIN KART BENİM DEĞİL DİYORUM ANLAMIYORLAR TŞK
Alıntı:
volkanemre001 rumuzlu üyeden alıntı
Hayir Ama Kendİme Kredİ Alirken Orda İsmİm YasakliymiŞ Gİbİ GÖzÜkÜyor Bankaci Tanidikti Dİye İÇerİĞİne Bakinca Meseleyİ Uzatmadi Ama Banka BaŞka Bunu BÖyle Yapmiyor KUSURA KALMAYIN KART BENİM DEĞİL DİYORUM ANLAMIYORLAR TŞK
Bankalar dilediklerine kredi verirler. Kredi vermedikleri için bankalara sorumluluk yüklenemez Eğer kredi talebinde bulunduğunuz banka ile ek kredi kartı veren banka aynı ise yapabileceğiniz en iyi şey idari anlamda başvurarak sorunuzu çözmektir. Ancak söz konusu banka sizin ek kart hamilliğinizi kefalet gibi algılamış olabilir (sizin kendi kullanımızıdan kaynaklanan borcunuz olmadığını sadece asıl kart sahibinin borcuna kefil olmadığınız varsayımı ile yazıyorum) Eğer bu şekilde düşünüyor ise sizin kendi kara listenizden çıkartılmasına izin vermeyecektir.
Ancak siz başka bir bankaya başvurdunuz ve başka banka diğer bankanın bildiriminden kaynaklanan negatif kayıt bürosu kaydı nedeni ile size kredi kullandırmadığını beyan etmesi halinde sizin kredi itibarınızı düşüren diğer bankaya sorumluluk yükleyebilirsiniz diye düşünüyorum
Ancak siz başka bir bankaya başvurdunuz ve başka banka diğer bankanın bildiriminden kaynaklanan negatif kayıt bürosu kaydı nedeni ile size kredi kullandırmadığını beyan etmesi halinde sizin kredi itibarınızı düşüren diğer bankaya sorumluluk yükleyebilirsiniz diye düşünüyorum[/QUOTE]
YUKARIDA YAZDIĞINIZ GİBİ TEKRAR İZAH EDİYORUM BENİM BORCUM YOK 4 TANE KARTIM VAR ZATEN HEPSİDE TEMİZ YAZDIĞINIZ GİBİ BENİM İTİBARIMI DÜŞÜRÜYORLAR BEN BUNA KIZIYORUM VE BÖYLE BİR HAKLARI OLMADIĞINA İNANIYORUM BU KONUDA KENDİLERİNE DE YAZDIM BORÇLU BEN DEĞİLİM BANKALAR AYRI VE KEFALETİM YOK SON KARARINIZ OLARAK BU KONUDA RESMİ OLARAK NE YAPABİLİRİM NEREYE BAŞVURABİLİRİM İLGİNZDEN DOLAYI TEŞEKKÜRLER
YÖNETİM NOTU : Büyük harfle yazı yazmak yasaktır. Kaldı ki bu husus internet kültüründe de bağırmak anlamına gelir ve bağırmanıza izin verilemez
kusura bakmayın yazı sitilinin anlamını bilemedim çok fazla internet takılmam böyle beni rahatsız eden konular meydana gelince daha çok yazışma yoluna gidiyorum eğer konumun açıklamasın da bana yardımcı olursanız sevinirim iyi çalışmalar
Re: Kiredi Kartı Borcu Hakkında
Sayın abilerim:
tam 4 yıldır ödeyemediğim 1500 ytl civarındaki kredi kartı borcum var askerdeydim ailem iflas etti ödeyemedim. askerden yeni geldim hemen karakola gittim aramam varmı die gbt ye baktırdım herhangibir dosyada yok aramada yok ... 3 yıl önce taksite bağlattım ilk taksidi olan 300 ytl sini ödedim ama gerisini ödeyemedim. şimdi ne yapmalıyım bu ölüm sessizliği beni korkutuyor bana bir yardım edermisiniz lütfen .. bu arada 350 ytl maaşla bir şirkette ancak şoförlük işi bulabildim bilginize
Re: Kiredi Kartı Borcu Hakkında
Uğradıgınız maddi ve manevi zaranın giderimi için dava açabilirsiniz mahkemelerde