Markanın korunması ile ilgili ihtarname örneği
Selamlar...
Markanın korunmasıyla ilgili o kadar aramama rağmen ihtarname örneği bulamadım. Yangın söndürme cihazları üzerine İstanbulda faaliyetime devam etmekteyim. 2002 yılında tescil ettiğim markamı ankarada bir firma kullanmaktadır. Bu firmaya ben ihtarname çekmek, web sitelerini kapattırmak, mallarına el koymak ve tazminat talebinde bulunmak istiyorum. bunun için evvelinde bir ihtarname çekmem gerekiyor sanırım. Varsa hukukçu arkadaşlarımdan ihtarname örnekleri rica ediyorum.
Şimdiden teşekkürler.
Re: Markanın korunması ile ilgili ihtarname örneği
bir notere gidip derdinizi anlatın ve tebligat adreslerini verin..
onlar da matbu form var...sizin anlatımınıza göre boş yerleri doldururlar..
karşı tarafa süre tanımayın ve her türlü dava ve talep haklarınızı saklı tutarak ihtarname çekin...
46ytl civarında bir masraf olur..
tescili patent enstitüsü yapmış ise bilgi mahiyetinde ihtranamenin bir suretini de patent enstitüsüne tebliğ ettirin..72 ytl masraf olur.
sevgi ve saygılarımla...
Alıntı:
erdiken rumuzlu üyeden alıntı
bir notere gidip derdinizi anlatın ve tebligat adreslerini verin..
onlar da matbu form var...sizin anlatımınıza göre boş yerleri doldururlar..
karşı tarafa süre tanımayın ve her türlü dava ve talep haklarınızı saklı tutarak ihtarname çekin...
46ytl civarında bir masraf olur..
tescili patent enstitüsü yapmış ise bilgi mahiyetinde ihtranamenin bir suretini de patent enstitüsüne tebliğ ettirin..72 ytl masraf olur.
sevgi ve saygılarımla...
Sayın erdiken;
sizin bahsettiğinizi, yani noterde marka ile ilgili matbuu evrağın olabileceğini düşündüm ve bana yakın olan 2 noterede sordum. Fakat öyle bir hazır belgenin olmadığını söylediler. Şayet siz hukukçu arkadaşlarımızdan böyle bir belge temin edersem kendime göre düzenleyip noterden göndermek istiyorum.
Sayın hukukçu arkadaşlarımızdan rica ediyorum elinde böyle bir belgesi olan varsa lütfen göndersin.
Şimdiden Teşekkürler.
Değerli hukukçu arkadaşlarımızdan bu konuyla ilgili ihtarname örneği rica ediyorum...
inşallah yardımcı olucaklardır.
noter bilgisayarlarında TNB yazım net..yada /tnb-yazım proğramlarında boş ihtarname örneği mevcut.
siz durumu anlatacaksınız ve tecrübeli noter katibi dolduracak..
sevgi ve saygılarımla..
iki satırda olsa hukukçu arkadaşlarımızda mutlaka konuyla ilgili bi yazı mevcuttur. rica edeyimen azdından notere gittiğimde ne anlatmak istediğimi toparlamış ve hazır bi şekilde gideyim..
teşekkürler.
Sayın liderlevent;
bir marka vekilinden yada bünyesinde avukat olan bir marka patent ofisinden yardım alınız.
Alıntı:
liderlevent rumuzlu üyeden alıntı
iki satırda olsa hukukçu arkadaşlarımızda mutlaka konuyla ilgili bi yazı mevcuttur. rica edeyimen azdından notere gittiğimde ne anlatmak istediğimi toparlamış ve hazır bi şekilde gideyim..
teşekkürler.
sayın Duygu TEKAY
bunu bende yapmayı düşünüyorum ama ilk etapta bi ihtarname çekmek istiyorum.
Alıntı:
liderlevent rumuzlu üyeden alıntı
Selamlar...
Markanın korunmasıyla ilgili o kadar aramama rağmen ihtarname örneği bulamadım. Yangın söndürme cihazları üzerine İstanbulda faaliyetime devam etmekteyim. 2002 yılında tescil ettiğim markamı ankarada bir firma kullanmaktadır. Bu firmaya ben ihtarname çekmek, web sitelerini kapattırmak, mallarına el koymak ve tazminat talebinde bulunmak istiyorum. bunun için evvelinde bir ihtarname çekmem gerekiyor sanırım. Varsa hukukçu arkadaşlarımdan ihtarname örnekleri rica ediyorum.
Şimdiden teşekkürler.
Ben avukat arkadaşların bu ihtarname örneği konusunda yardımcı olacakları umudumu hala yitirmedim...:)
bende sizin ısrarla bır uzmandan yardım almama konusundakı istikrarınızı kaybetmeyecegınız konusundan emınım.
Sayın liderlevent; sitemiz profesyonel avukatlık hizmeti vermemektedir.
Beklediğiniz ihtarnameyi ne yazık ki size sunamayız. Bulundugunuz ilden bri avukata danışınız.