Bu güne kadar edindiğim bilgi ve tecrübe ile dünyanın güç ve dengelerini safi kendi menfaatlerine kullanmayı en önemli hedef olarak gören ve kendini dünyaya gelişmiş ve demokratik olarak gösteren güç unsurları üç önemli sistemi bir arada uygulayarak varlıklarını sürdürüyor.
1-Bölünme: Hertürlü inanç,düşünce,yaşayış tarzı,kimlik,ırk,ve benzeri meseleleri
arasında en ufak uyuşmazlıkları gözleyerek bunları çeşitli yollarla kullanarak kar
topundan çiğ yaratma misali büyüterek kullanırlar ve; işte bölünme
2-Parçalanma:Gözünü gerçeğe yummuş,kulağını kapatmış bir eli ilede ağızını tutmuş üç maymun misali oynayan güç,şan,şöhret ve şehvet içerisinde insanlıktan yoksun AZ birzümreyi birçok yol ve tekniklerle donatıp yükselterek çöpten ekmek toplayan garibana,eli kolu nasır tutmuş sadakatle çalışan köylüye,akşam eve gidince çocukları aç kalmasındiye olmayacak birçok işe koşulan çalışana,özelliklede eğitim ve öğrenim imkanı bulamamaış yurdun yetimi
garibine
bu lüks,konfor,şan,şöhret ve güç öyle taktiki yollarla takdim edilirki;
işte parçalanma.
3-Yutulma:Yukarıdaki iki sistem öylesine iyi işletilmiştirki son aşama artık çok çok kolaydır güç dengeleri ve sistem oturtulmuş; artık o tekvucut ruh ortadan kaybolmuş birbirine olan inanç bağları kopmuş husumet dörtyanı sarmış komşuluk ilişkileri askıya alınmış saygı sevgi=menfaat icabı olmuş,hoşgörü kayıp aranıyor!!!. işte Yutulma aşaması.
Çok karamsarmı oldum yada yanlışmı düşümüyorum yada komplo teorilerimi kuruyorum acaba ??. insan rüyasında görmek istemediği birçok şeyi yaşar uyanmak istese uyanamaz işte tamda o an da birisi bizi bir silkeler uyandırır sonra seviniriz uyandırılışımıza.
Artık uyanma zamanı "Böl-Parçala-Yut sistemcileri ve ona uşaklık yapanları dört biryandan kuşatmaya girişmişler" ecdadının ve atanın mirasını yedirtme,
haklıyı garibanı ezdirtme,şana söhrete hırsa kapılıp kendini eritme,sebepsiz hiçbirşey yok varoluşun sebebini unutma,kötüye aldanıp istiklalini kurutma
bu cennet vatanın uğruna şehid olanları asla unutma,uzanırsa sana haksız bir el
sen asla tutma adaleti merhameti iyi niyeti gösterki bulasın yabana atma"
Bu vesile ile tüm Vatan Severlere Ve Bu Vatana Hizmeti olanlara Özellikle Vatan saffında Şehit olan Aileleri Ailem sayar Acılarını paylaşırken Yüce Mevladan kendilerine sabır dilerim. "ŞEHİTLERİMİZİ ASLA UNUTMAYACAĞIZ"
Paylaşmak adına En derin saygılarımla.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
K.ATATÜRK