-
Su faturası
Su faturasını ödemediğim için belediye yetkililerince su saatim bu gün sökülmüş. Zamanında ödemediğim borç için zaten gecikme faizi ödüyorum. Üstüne üstlük birde su saatini sökmeye hakları varmı? Belediye hakkında dava açmayı düşünüyorum. Bu konudaki görüşünüz nedir?
-
Re: Su faturası
Konuyla ilgili bulunduğunuz belediyeden bilgi almanızda fayda var..Saatinizin neye istinaden söküldüğü hakkında önce onlardan bilgi almalısınız..
-
Bu sabah faturayı ödedim. Veznedeki belediye görevliside öncelikle saatin mühürlenmesi gerektiğini, sökümün gene borç ödenmediği takdirde en son olarak yapılması gerektiğini, muhtemelen saateki bir arıza dolayısıyla sökülmüş olobileceğini belirtti.
Kapıya borçtan dolayı Mühürlendiğini belirten bir not bırakmışlar ancak saati sökmüşler. Veznedeki görevli ilgili personel ile telefonla görüştü ve arıza olmadığını, Borçtan dolayı söküldüğünü teyit etti.
Konu genel olarak basit bir konu gibi görülebilir. Ancak apt. yöneticisi ile şu an mahkemeliğim. Bana karşı çeşitli yaptırımlar ( yasal olmayan; asansörü kapatma, duyuru panosuna isim belirtmeden ama beni hedefleyen küçük düşürücü ilanlar vb.) uygulamaya çalışıyor. Bu işte onunda parmağı varmı acaba diye merak ediyorum.
-
Neden apartman yöneticisi hakkında suç duyurusunda bulunmayı denemiyorsunuz..Sizinle ilgili yaptığı faaliyetleri belgeleyip savcılığa suç duyurusunda bulunun.