adıma noter satısı yapılmıs fakat trafikten ustume ruhsatı gecmemiş aracımı bir oto galerisine satılmak üzere konsinye olarak bıraktım.fakat bu sure içinde aracı galeri satmıs birkac gun sonra aracı alan sahıslar kaza yapmıslar.bu kazada benim aracımı kullanan sahıs alkollu ve %100 suclu görülmüş.karsıkı aracın kasko sigortası var.tutanaklar tutulmus ve karsıkı kasko benim trafik sigortamdan(trafik sigortası adıma yapılmıs) hasarı tahsil etmiş.daha sonrada aracı kullanan saha bana ve arıcın ruhsattaki sahibine icra kararı aldırmıs.bu kararda asıla aracı kullanan sahıs adreste bulunamamıs ve bu hakkı saklı kalarak atiye bırakılmıs sonucda hiç sucu olmayan bana ve ruhsat sahibine haciz kararı aldırmıslardır.bu olaydan sonra da benim aracı bıraktıgım galeri aracı benden aldığı vekaletle baska birine satmıs ve bana aracın parasını ödememiştir.aramızda borc senedi yoktur iyi niyetle bırakılmış bu olaylar olunca da işler cıkmaza girmiştir.su anda bu oto galeri kapanmıs ama sorumlu olanlarla hala irtibata gecebiliyorum.bu bedeli onlardan isteyince kazayı biz yapmadık neden biz ödeyelim diyorlar.bu konuda ne yapabilirim.arac başka plakaya devir olsa dahi aracın satıs iptalini isteyebilirmiyim bana yardımcı olacak arkadaslar varsa lutfen bana ulasabilrlermi.hakları ödenecektir.
tevfik çakır 03664170529-05422650554-05446084959