Hukuki.net sitesindeki bir yazı ve garip bir durum. Ancak kara mizah olabilir. Başımdan geçenleri anlatıyorum.
Bugün bir partimizin milletvekili aday adayı ilçemize gelmişti. Benim de o partinin ilçe başkanı ile konuşmam gerekiyordu. İlgili başkan, milletvekili aday adayı ve parti yönetimi bir köşede oturmuş konuşurken biz de bir başka köşede oturup onların işlerini bitirmesini en azındna bizi görüp yanımıza gelmesini bekledik. Çünkü randevumuz vardı... Biz yarım saat bekledik, ve bu arada can sıkıntısından konuşmalara kulak kabarttık....
İlgili aday adayı bu sitedeki bir yazıdan bahsederek orada onu can kulağı ile dinleyen parti arkadaşlarına bir bakıma ne kadar kültürlü olduğunu göstermeye çalışıyordu. Bu sitedeki yazıyı onlara heyacanlı bir şekilde anlattı... Onlrın konuşması bitince başkan yanımıza geldi. Bu olaydaki ironi ise.....
Biz beklerken o adayın anlattığı şeyler benim yazdıklarımdı. Milletvekili aday adayı can kulağı ile dinlenirken randevumuza rağmen biz ihmal edilmiş ve bekletilmiştik. Bu duruma güleyim mi, ağlayayım mı bilmiyorum. Ama benim için çok acı bir olaydı...