Velayet Davasının Yeniden Açılması
Merhaba ben 11 mayıs 2006 tarihinde eşimle anlaşmalı olarak boşandım tabiki bu tehdit altında bir anlaşmalı boşanmaydı,2 çocuğumuz var biri 3 biri 4 yaşında velayetler onda olacak ama çocuklarım benimle sürekli yaşayacaklardı ve bu kasım ayına kadar böyle devam etti, daha sonra çocukların ruhsal sağlığı açısından tekrar biraraya gelmeye ve ist haricinde başka bir şehirde yaşamaya karar verdik ve öylede yaptık fakat daha çok problemler hakaret küfür aşağılama vs anlatamayacağım kadar sorun dahada arttı şimdi çocuklarımı alıp dönmek istiyorum unutmadan 2.bir evlilik gerçekleşmedi yalnız birlikte yaşayacaktık şuan hala boşanmış durumdayız,şuandaki en büyük sorunum 3 yaşındaki oğlumu ona bırakıp kızımla birlikte dönmemi istiyor pektabi asla ve asla bu gerçekleşemez çocuklarımsız yaşam mümkün diil,biraz uzun oldu ama sorum şu,velayet davası açtığımda şansım nekadar sürem çok kısıtlı lütfen acil cvp verin
Re: Velayet Davasının Yenıden Acılması
Velayetle ilgili daha önce verilmiş cevaplar var..Öncelikle bunlara bakmanızı tavsiye ederim..
Burada önemli olan çocukların menfaatine uygun olan taraf velayeti alır..Davanın ne kadar süreceğini de ancak hakim bilebilir..