Zimmete para geçirmek ve msn yoluyla dolandırıcılık yaptığım iddia ediliyor
Merhaba forumun yeni üyesiyim hoşbulduğumu bilmenizi isterim. Ben bişey danışmak için açmış bulunuyorum konuyu 19 y boyunca bir şirkette görev aldım sigorta, inşaat ve turizm şirketi 1 baba 3 çocuğa ait anlayacağınız aile şirketiydi. Oradan ayrılalı yaklaşık 2 ay oldu. Ancak şirketten ayrılırken patronumla tartışmıştım sebebide bildiğiniz gibi yapılan sigorta poliçelerini bağlı bulunduğumuz şirkete ödemek durumundayız benim bu şirkette sigortam yoktu, imza yetkim yoktu dolayısı ile birçok işi yaparken 4 patron ile aslında vasıfsız gibi bir drum söz konusu oluyordu herneyse benim patronlarımdan birisi aldığı sigorta paralarının 5.000,00 ytl sini almış ve yemiş arkadaş babası bu paraları sorduğunda ise benim harcadığımı iddia etti ve kıyamet koptu bende çektim kapıyı çıktım. Şimdi bu arkadaşlar 2 ay geçmiş üzerinden ve beni mahkemeye vereceklerini iddia ediyorlar ve benim onlara 135.000,00 ytl borcum olduğu iddiasındalar mahkemeye vereceklerini ve 36 yıl hapis cezasına çarptıracaklarını söylüyorlar. Bununla beraber bu olayın üzerinden 1 hafta geçmişken benim hotmail adresimin şifresini kırıp listemde bulunan herkese benim onları dolandırdığımı ve gasp ettiğimi yazmış ve göndermişler bildiğim kadarıyla kişisel bir hak olduğundan bu yaptıklarıda suç. Öğrenmek istediğim şu ki beni dolandırıcılık ile suçlayabilirler mi eğer evet suçlayabiliyorlarsa kanıt olarak ne beyan edebilirler. Bu konuda yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Re: Zimmete para geçirmek ve msn yoluyla dolandırıcılık yaptığım iddia ediliyor
Yanıt veren olmamış hala bilgi verecekmisiniz arkadaşlar. Birşey danışıldı sizlere ancak umduğum gibi ilgilenen yok.
Yanlış yerde forum açtığınız için olabilir mi ??
Belki bilişim bölümünde bu forum başlıığını açmalıydınız.
Sn.Evrim,Varsayımlarla,senaryolarla,olmuştu,almışt ı,yapmıştı ile adalet karar vermez,adalet kesin gögü tanıgı ister, Adalet somut delil ister,belge ister, senin anlattıklarına göre "Aba altından sopa göstermektir."Dava açsınlar,isbat edemazlerse sen de baraat ettiginde o kşiler hakkında(Maddi ve manevi tazminat davası acartsın)Ayrıca T.C.K'da Suç tasnihi diye bir madde var (ceza davası acabilirsin)Bekle gör, zaman harşeyin ilacıdır.
Alıntı:
ekremiyican rumuzlu üyeden alıntı
Ayrıca T.C.K'da Suç tasnihi diye bir madde var (ceza davası acabilirsin)
Suç Tasnii (suç uydurma)
teşekkürler bilgi verdiğiniz için.
bişey daha sormak istiyorum ben şu anda ailemden ayrı bir şehirdyim abim beni aradı ve beni mahkemeye verdiklerine dair eve kağıt geldiğini, bazı avukat arkadaşları ile görüşeceğini benim oraya gitmeme gerek kalmadan halledeceklerini falan söyledi böyle bişey mümkünmü eve gelen kağıtta mahkemenin zamanı saati belirtilmemelimi ve bu benim adıma ise neden yeni ikamet adresime gelmiyor ayrıca ben daha geçen hafta pazartesi günü başka bir nedenle savcılıktaydım bundan ozaman haberdar edilmezmiydim ve bu şekilde gelen evraklar savcılıktan yada adliyeden gelmesi durumunda direk kişiye verilmezmi ve son olarak abim ben olmadan bişey anlatamaz dolayısı ile istediği gibi bir avukatla bunu görüşebilirmi avukat ile birebir dialog içerisinde olması gereken ben değilmiyim.
bilgi verirmisiniz lütfen?
Alıntı:
Av.Hanife Ebru Öztürk rumuzlu üyeden alıntı
Yanlış yerde forum açtığınız için olabilir mi ??
Belki bilişim bölümünde bu forum başlıığını açmalıydınız.
konuyu nasıl taşıyabilirim...
Konunun yeri uygun olmakla birlikte, durumu avukatınıza bildirmeniz gereklidir. Burada somut olayınızla ilgili spesifik bilgi verilmeyecek, avukatlık danışma hizmetini yalnızca avukatınızdan alabileceksiniz.