-
Nakit Avans Hesabı
maaş Aldığımız bir bankadan maaşım kadar nakit avansı kullandım daha sonralardan başka kredi kartlarından icralık oldum ve halen 18 taksit ile 4 banka kartını birden ödüyorum toplam 650 YTL ve 3 ayım kaldı ve bu nakit avansı çektiğim bankadan anlaşma dolduğu için kurum başka bir banka ile anlaştı ve anlaşma yaptığımız bu yeni banka ise bana karalistede olduğumdan nakit avansı açmadı ve bende diğer bankaya ödeme yapamadım.
Nevarki avans kullandığım banka maaş girişi olmadığından hesabı kapatmış ve paranın tamamını benden talep ediyor bende şu anda kendimin zor durumda olduğumu ve bu paranın tamamını ödeyecek gücüm olmadığını zira diğer kanunen yararlandığım ve taksitlendirdiğim borçları aksatamayacağımı belirterek bu borcun da taksitlendirilmesi halınde ödeyebileceğimi talaep ettim.
Ancak Banka böyle bir uygulamalarının olmadığını ve tamamını yatırmassam icraya vereceklerini söyluyorlar bu konuda yardımcı olursanız sevinirim
taksitlendirme hakkım varmı .??
-
Re: Nakit Avans Hesabı
Bu konuyu banka ile halletmeniz gereklidir..Aranızdaki sözleşmenin ne şekilde imzalandığı da önemli..