Temiz bir kiraciyim ve mağdur olmak istemiyorum
--------------------------------------------------------------------------------
emlakçıdan ev kiraladım ve ev sahibi-emlakcı ve ben kira sözleşmesi imzaladık,aylık 250 ytl den yıllık 3.000 ytl verdim.yıllık vermem karşılıgında evsahibi eve güneş enerjisi,evin tabanına kalın halıfleks yada parke yapıcaktı ama bunların hiçbirini yapmadı tabi sözleşmede bunları yazmadık malesef,ve sözleşmeden 3-4- ay sonra evi sattı.Yeni gelen ev sahibi bizim seneyede oturabılıceğimizi söyledi ama sözleşme tarihimiz 07.05.2007 de bitti.Ev sahibi kirayı 250 ytl den 375 ytl ye çıkarmak istedi,gidip güzelce konuştuk benim bu parayı vermem imkansız dedim ama hayır dedi.Sözleşmede enfazla kira arttırımı%15 olarak yazmıştık buda 285 ytl yapıyor.Aama ben yinede 07.05.2007 tarihinde ev sahibinin hesabına 300 ytl mayıs ayı kira bedeli olarak yatırdım.Ev sahibi ile sorun yaşamak istemiyorum ama haksızlık yapıyor.Evine bir çivi bile çakmadım henüz.Ve üstelik evinde banyo yapacak enerji yada şohben yok,yerlerde en ince halıfleks var oda zaten 6 ay dayandı.Ben sizlerden bilgi almak istiyorum.Evden bu sene kesinlikle çıkamam,gerekirse mahkemeye versin,sözleşme isterse noterden yaptırıcam.Kısacası arkadaşlar beni aydınlatırmısınız lütfen
Yönetimin Notu: Sorunuzu çeşitli forumlarda yazdığınız görülmektedir. Lütfen sorunuzu yinelemeyiniz.