Re: Suç Duyurusu hakkında
Takibi şikayete bağlı suçlarda mutlaka Aktarılır.
Alıntı:
gurolacar rumuzlu üyeden alıntı
Hukuki. net sitesinde yazılanları takip etmekteyim, bilgilendirmeleriniz için teşekkürler..
Benim sorum;
Başsavcılığa birisi hakkında suç duyurunda bulunulması halinde, başvuru sahibinin kim olduğuna dair bilgiler, suç duyurusuna konu kişiye aktarılmakta mıdır? yoksa gizli mi tutulmaktadır?
Teşekkürler, iyi çalışmalar
Suç doğrudan sizinle ilgiliyse aktarılır. Sizinle doğrudan ilgili değilse ancak buna rağmen suçtan rahatsızlık duyuyorsanız kolluğa telefonla suçu iletebilirsiniz.
Benim suç duyurusu konularım kişisel değil, toplumsal.
Emniyet teşkilatının yapılanması ve kamuoyunu çok ilgilendiren son cinayetlerle ilgili, azmettiriciler konusunda iddialar başta olmak üzere, kamu kurum ve kuruluşlarındaki kadrolaşma, demokrasiyi kullanarak cumhuriyete karşı yıkım girişimleri.
Ben nereye ihbar edebilirim, neresi şikayet makamı olabilir?Adres verebilir misiniz?
Yardımlarınıza teşekkürler.
Sayın hukuk ve adalet,
Duyarlılığınızdan dolayı tebrik ediyorum. Lütfen biraz daha sabır! Umutla bekliyor ve biliyoruz ki; böylesine olağanüstü bir milli birlik ve beraberlik (mitingler) gösteren sayın halkımız için her şey yoluna girecektir. Saygılarımla.
cevaplar için teşekkür ederim