Re: Savcılık Soruşturması
Savcılığa, örgütlü suç olarak şikayette bulunun, 25-50 yıldan yargılama başlar, zaten başlayana kadar, haklılığını ispat edene kadar yeni Genel Kurul olur, kurtulursunuz.
Olması gereken, Olağanüstü Genel Kurul yaparak bu suçladıklarınızın yönetimden gitmesi, hatta sizin yönetime girmeniz.Suç işledikleri konularda dava açmanız. Şayet Genel Kurulda yönetimi değiştiremiyorsanız ki, demokratik toplumlarda olması gereken bu, o zaman yanılıyorsunuz!!!!!!!!!!
Selamlar
Tam anlatamadım galiba site yöneticisi şahıs evrakta tahrifat yapıyor.yönetimin iptali için dava açıyorum ve dağıtılan genel kurul tutanakları ile mahkemeye verdiği tutanaklar birbirinden farklı iki tutanakta bende mevcut.Ayrıca karar defterindede ilaveler ve üzeri çizilen konular var.Bu kişi hakkında delilli olarak yani evraklarda yaptığı tahrifatları delil olarak savcılığa verdim.Ama savcılık takipsizlik kararı veriyor.Yapılan tahrifatlar sabit ve kanıtlı olduğu halde.Fakat bunun en önemli nedenlerinden biri avulkatlarının adliyedeki etkinliği olabilir.Bunun için ne yapmam gerekiyor.Nereye nasıl bir başvuru yapmalıyım.En kolay yoldan sonuç almak için.Teşekkürler
Pardon bir şey unuttum örgütlü suç olarak savcılığa baş vurduğumda o zamana kadar genel kurul olacağı kesin ama ben bu kişiden kurtulmak değil yargılanmasını sağlamak istiyorum.Bu kişinin yargılanmasıda memleketimizde zor gibi çünkü bu kişi emekli bir paşa bu yüzden biraz zoru başarmak istiyorum.
Alıntı:
pinokyo1 rumuzlu üyeden alıntı
Selamlar
Site yöneticisi hakkında savcılığa emniyeti suistimal ve evrakta tahrifat yaptığı gerekçesiyle suş duyurusunda bulundum.Savcılıktan gelecek aleyhimde karar için ne yapabilirirm.Yani takipsizlik kararı verilirse nereye başvurmalıyım.
Bu konuda savcılığın yanlı davrandığı kanaatindeyim.
Karar henüz tarafıma tebliğ edilmedi ama öğrendiğim kadarıyla takipsizlik verilmiş.Tebliğinden sonra ne yapabilirim.Çünkü verdiğim deliller yani evrakta yaptığı tahrifatlar sabit.Şimdiden teşekkürler
Takipsizlik kararına itiraz, karar üzerinde belirtilen (söz konusu savcılığa en yakın yer) ağır ceza mahkemesine yapılır. Pratikte iddia konusu olay ek delillerle desteklenmeden itiraz edilmişse itirazdan bir sonuç alınması beklenmemelidir.
Alıntı:
karavelioglu rumuzlu üyeden alıntı
Takipsizlik kararına itiraz, karar üzerinde belirtilen (söz konusu savcılığa en yakın yer) ağır ceza mahkemesine yapılır. Pratikte iddia konusu olay ek delillerle desteklenmeden itiraz edilmişse itirazdan bir sonuç alınması beklenmemelidir.
Tamamen katılıyorum .Tebliğe müteakip 7 gün içerisinde itiraz hakkınız bulunmaktadır.
Bir üyemiz örgütlü suç diyerek latife yapmış, lütfen onu ciddiye almayın.
Diğer arkadaşlar da kısaca itiraz prosedürünü anlatmışlar. Ben de şunu vurgulamak isterim.
Kat Mülkiyeti Kanununda Denetçilerden bahseder. Sitenizde denetçi var mı?
3 ayda bir yönetime ait belge ve defterleri denetliyor mu? Denetçinin kat malikleri olağanüstü toplantısı yapma hakkı ve yetkisi vardır.
Kat malikleri genel kurulunda bu husuları da değerlendirerek yönetimi ibra ettirmemek elinizde.
Selamlar
Sitemizde denetim kurulu var fakat yöneticinin arkadaşları ve onun tarafından seçildi çok garip ama gerçek.Böylelikle ne 3 ayda bir yönetimi denetliyorlar nede 3 ayda bir rapor veriyorlar.Sadece geçen senede yaptıkları gibi kat malikleri toplantısında dnetim raporunu sözlü okuyorlar kimsede birşey anlamıyor.Bu yılda aynı şeyi yapacaklar Haziran ayında kat malikleri genel kurulunda sözde yaptıkları denetimi okuyacaklar ayrıca geçen senede okudular ben ibra etmedim ve tutanaklara yazdırdım o kadar.
Bu hususta denetim kuruluna başvurdum fakat onlar benim yazdığım yazıyı yöneticiye vermişler o da bana hakaret davası açtı.
Şimdi bende mecburen savcılığa başvurdum sonucunu bekliyorum ama öğrendiğim kadarıyla takipsizlik kararı verilmiş bana tebliğ edilince itiraz edeceğim.Çünkü yöneticinin kat malikleri genel kurul kararlarını değiştirdiği sabit maliklere dağıtılanla mahkemeye verilen farklı ayrıca karar defterindede değişiklkler ve karalamalar yapmış birde kat mülkiyeti kanununa göre yaptığı yanlışlıklar var bunların delilleri var.
Denetim kurulu içinde denetime uymadığı için ne yapabilirim.
Ama en zoru yöneticinin emekli PAŞA oluşu............................
Şimdiden bilgilerinize teşekkürler
selamlar
Avukat bey cevabınızı sabırsızlıkla bekliyorum
Selamlar
Bu kadar kişi okumasına rağmen kimsenin yardımcı olmaması garip bir fikri olan yokmu................................