Kadın Cumhurbaşkanı istiyorum.
Kurtuluş destanımızda kadınlarımızın rolü ve yeri tartışılmaz. Atatürk her zaman Türk kadınını övmüş, erkeklerle omuz omuza savaşan kadına omuz omuza eşit haklarla yaşama hakkı vermiştir.
Cumhuriyet mitinglerinde ön saflarda yer alarak, cumhuriyetine ve kazanımlarına yine omuz omuza sahip çıkarak, bir kez daha kanıtlamıştır kadınlarımız kendini.
Çağdaş Türkiye'nin gerçek yüzünü günlerdir izleyip bir türlü kabullenemeyen, hala kendi çizdikleri Ilımlı İslam Cumhuriyeti resminden olayları yorumlamaya çalışan Batıya da, güzel bir cevap olmaz mı?
Çankayada bir kadın görme zamanı gelmedi mi ne dersiniz?
Re: Kadın Cumhurbaşkanı istiyorum.
Kadın kadın kulun olayım
Kadın kadın kölen olayım
dediysek yanlış anlaşılmış herhalde, haaşaaa sapına kadar erkeğini arıyoruz, arınçmıyoruz:o
Cumhurbaşkanı iyi bir devlet adamı olmalı. Tıpkı şu anki cumhurbaşkanımız gibi.
Adı üstünde "Devlet Adamı" :)
Neden olmasın.....
Bir kadın Cumhurbaşkanının oraya çok yakışacağını düşünüyorum.
Esenlikler,
kadından cumhurbaşkanı, başbakan, genelkurmay başkanı olmaz, olmaz kardeşim..
"Elinden gelse var ya, Recep Cumhurbaşkanı, Tayyip Başbakan,
Erdoğan
Genelkurmay Başkanı!"
Sanki vardı da biz mi seçmedik! Aday kim? Hem halkın seçmesinden yana da değilim :( Halkın seçtiği meclisin seçmesini isterim. Ne yalan söyleyeyim bence de bayan olmasın. Ama fikir belirtirken de kadına yönelik tutumunuzun daha ılımlı ve saygılı bir ifade ile belirtmenizi isterdim, aşağılarcasına değil.
Kadın aday sıkıntısı yok bence. O makamı doldurabilecek ve bu görevi layıkıyla yapabilecek çok isim var. (Hiçbiri şu an mecliste değil) Cumhuriyetimizin en büyük başarılarından biri bu makama layık bunca kadın yetiştirebilmiş olmasıdır. Ve yine en büyük başarısızlığı erkek nüfusun kadınların toplumsal ve siyasal yaşamdaki rolüne ilişkin tutumunu değiştirememesidir.
Ben de...
Eşimin Cumhurbaşkanı olmasını istiyorum. Şimdilik evimizin İçişleri Bakanı ama olsun, gelecek vaadediyor.:o
TAS Başkanımızı mı kıracağız, feda olsun oyumuz. Amma önce iki istifa dilekçe örneği lütfen? :o