Mrb;adima AÇilmiŞ BoŞanma Davasini İnternetten ÖĞrenebİlme İmkanim Varmi.ankaradakİ Adlİyeye AÇmiŞlar Davayi.bİrde Dava İÇİn AÇtiklari Dosyaya Bakma Ve İnceleme Gİbİ Bİr İmkanimiz Oluyormu?
Cevap Verİrsenİz Sevİnİrİm.
İyİ ÇaliŞmalar.
Printable View
Mrb;adima AÇilmiŞ BoŞanma Davasini İnternetten ÖĞrenebİlme İmkanim Varmi.ankaradakİ Adlİyeye AÇmiŞlar Davayi.bİrde Dava İÇİn AÇtiklari Dosyaya Bakma Ve İnceleme Gİbİ Bİr İmkanimiz Oluyormu?
Cevap Verİrsenİz Sevİnİrİm.
İyİ ÇaliŞmalar.
Hayır ne yazık ki yok bu tür bir imkan.
Umarız ki yakın zamanda olur... UYAP'ın gelişimini tamamlaması ve UYAP Vatandaş portalının geliştirilmesi gerekiyor.
mrb;
benim haziran 28 de mahkemem var.eşimle boşanacağız.ama yüklü miktarda tazminat davası açmış.120 milyar gibi.ben özel bir okulda öğretmenim.resmiyette 500 ytl maaşım gözüküyor.aylıkda 1000 ytl nafaka açmışlar.mahkemede hakim nasıl bir karar verir merak ediyorum.bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim.sonuç aşağı yukarı ne olur.Aylık ne kadar nafaka ve ne kadar tazminat öderim.
birde evlenmeden (resmi nikahtan çok önce almıştım arabayı) önce almış olduğum bir arabam var bu arabadan hak talep edebilirlermi.Arabama şu anda ihtiyatı tedbir konulmuş durumda.bunu öğrenmek istiyorum.
bu konularda yardımınızı bekliyorum.
şimdiden çok teşekkür ediyorum.
iyi çalışmalar.