Adli sicil istatistik müdürlüğü
ben hırsızlıktan yıllar önce 13 yaşımda sabıka almış biriyim ve yaşım küçük olduğu için sildirmiştim ama ben uyap sistemine girip kendimi müşteki olarak kaydettim. tekrar silmek üzere tabiki ve sabıka sorgula dedim karşıma benim sildirdiğim suç çıktı fakat her yerden cumhuriyet savcılığından sabıka kayıt belkesi istedim ama hiç bir suç görülmedi yani sabıka silinmiş ama neden adli sicil ve istatisdik müdürlüğüne görülüyor bunu anlamıyorum benim öğrenmek istediğim bu sabıka adli sicil ve istatistik müdürlüğünden silinirmi silinmez mi bunu çok merak ediyorum ve en çok merak ettiğim konu ben memur adayıyım eğer bana memurluğu kazanırsam benim bu suç karşıma çıkarmı memurluğa etki edermi beni bu konuda aydınlatırsanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim saygılarımla
Re: adli sicil istatistik müdürlüğü
ısmım mustafa kuş izmır buyuksehır beledıyesıne aıt olan izulaş da sofor olarak imtıhan ve sınavları kazandım fakat adlı sıcıl kaydım var oldugu çıkdı sıcıl sonucu ben askerde ıken gıyabımda mahkeme olmustur 1988 yılında ayrıca 2006 yılında esımle kavga etdım bunun sonucunda esım davacı olmadı ama kamu davası olmus bunun netıcesınde verılen ceza 140 ytl para cezası geldı bende parayı yatırdım ama 2 yerden sıcıl var gözukuyor bunun sonucunda ıse gırmem engellendı ıs bası yapmam ıçin sıcıl temız yoktur yazısı almalıyımısım bu konuda ne yapmalıyım yardımcı olursanız saygılarımla tesekur ederımkısa zaman da bu sıcıl yoktur belgesını alırsam ıs bası yapabılırım aksı halde işe gırısım engellenecek lutfen acıl yardımınızı beklıyorum saygılarımla musti35_k@hotmail.com adresım 1149 sk .no.29.kt.1.dar.1 yenısehır izmır 0505 4232547
Re: adli sicil istatistik müdürlüğü
Alıntı:
kuş1964 rumuzlu üyeden alıntı
ısmım mustafa kuş izmır buyuksehır beledıyesıne aıt olan izulaş da sofor olarak imtıhan ve sınavları kazandım fakat adlı sıcıl kaydım var oldugu çıkdı sıcıl sonucu ben askerde ıken gıyabımda mahkeme olmustur 1988 yılında ayrıca 2006 yılında esımle kavga etdım bunun sonucunda esım davacı olmadı ama kamu davası olmus bunun netıcesınde verılen ceza 140 ytl para cezası geldı bende parayı yatırdım ama 2 yerden sıcıl var gözukuyor bunun sonucunda ıse gırmem engellendı ıs bası yapmam ıçin sıcıl temız yoktur yazısı almalıyımısım bu konuda ne yapmalıyım yardımcı olursanız saygılarımla tesekur ederımkısa zaman da bu sıcıl yoktur belgesını alırsam ıs bası yapabılırım aksı halde işe gırısım engellenecek lutfen acıl yardımınızı beklıyorum saygılarımla
musti35_k@hotmail.com adresım 1149 sk .no.29.kt.1.dar.1 yenısehır izmır 0505 4232547
ısmım mustafa kuş izmırde izulaşa şoför olarak muracaat ettım butun sınav ve imtıhanları kazandım fakat 1988 yılında ben askerde ıken gıyabımda mahkeme olmus ayrıca 2006 yılında esımle kavga sonucunda sıkayetcı olmadı ama kamu davası oldugu ıçın 140 ytl para cezası verıldı ve cezayı yatırdım hala sıcıl gözukuyor bu nedenle işe gırısım engellendıgını soyledıler ama benım bu sıcılım ıse gırısıme engel olurmu bılmıyorum bu konuda ne yapmalıyım yardımcı olmanızı saygılarımla arz ederım . E. mail adresım . musti35_k@hotmail.com eadresım 1149.sk.no.29.kat.1.dar.1 yenışehir izmir
Re: Adli sicil istatistik müdürlüğü
sayın kuş cezalarınız altı aydan az ve yüz kızartıcı bir suç değilse işe girmenizde bir sakıncası olmaz. Özellikle ertenmişse hiç bir şey olmaz. Eğer bir sorun çıkarsa iligili makama avukat eşliğinde dava açınız.