Taciz İddiasıyla Mahkemeye Çikicaz
Bir Kiz tarafından onu taciz ettigim iddaa ediliyor.Elinde hicbir kanıt yok ve iftira atıyor.Karakolda da birsey cıkmaz buyuk bi ihtimalle dediler ama kiz ifadesinde de elimi tutmaya kalkti bana taciz etti demis.Hicbir kanıtı ve delili yok kendısı eski sevgilimdir ama anlamadigim kendısını ben goturdum karakola sikayetci olması ıcın ama ben davanın ne olacagını tahmin edemiyorum.Herkes bana cok absurt bir olay oldugunu söylüyor,ama yinede danısmak istiyorum.Bir iftirayla hayatım kararabilir mi? Konu uzerinde cok titizim lutfen bu denli iftirayı ılk defa yıyorum.Yardımcı dusuncelerinizi bekliyorum.
Re: Taciz İddiasıyla Mahkemeye Çikicaz Biri Yardım Edebılır mı?
Alıntı:
pegasus06 rumuzlu üyeden alıntı
Bir Kiz tarafından onu taciz ettigim iddaa ediliyor.Elinde hicbir kanıt yok ve iftira atıyor.Karakolda da birsey cıkmaz buyuk bi ihtimalle dediler ama kiz ifadesinde de elimi tutmaya kalkti bana taciz etti demis.Hicbir kanıtı ve delili yok kendısı eski sevgilimdir ama anlamadigim kendısını ben goturdum karakola sikayetci olması ıcın ama ben davanın ne olacagını tahmin edemiyorum.Herkes bana cok absurt bir olay oldugunu söylüyor,ama yinede danısmak istiyorum.Bir iftirayla hayatım kararabilir mi? Konu uzerinde cok titizim lutfen bu denli iftirayı ılk defa yıyorum.Yardımcı dusuncelerinizi bekliyorum.
merak etmeyin hiç bir şey olmaz. Mahkeme sözlerle yönlendirilmez. kanıt olmadan hiç bir şey olmaz. eğer davacının tanığı bile varsa, mahkemeler bunu bile yeterli görmeyip somut kanıtlar isteyebilir yani içiniz ferah olsun. kimse sizi cezalandırmaz!!
Re: Taciz İddiasıyla Mahkemeye Çikicaz
Sn.Pegasus kızın yaşı burada çok önemli (15 ve altı ise) kesin tutuklanırsın,18 yaşından küçük ise (elle sarkıntılık)dan dava acılır şayet(18) yaşından büyük ise(yine aynı elle sarkıntılık)dan ceza alırsın ancak şunu unutmayınki karşınızdaki bir bayandır ve (magdure)dir.Hakim magdure'nin ifadesini önemsiyecektir.Bu da size bir ders olur.
Re: Taciz İddiasıyla Mahkemeye Çikicaz
Ben 18 yaşındayım bayan ise 21 yaşinda ki ortada hiç bir delil ve kanıt yokken mahkeme bu iftira yüzünden bana nasil ceza verir.Bana herkesin dedigi bir sey cikmaz ama cikarsa insanlar birbirine böyle camur atarak dava kazanabilir mi ?