Öncelİkle BÜtÜn Üye Avukat ArkadaŞlara Candan Sevgİler. Ben EŞİmle 5 Senedİr Evlİ, Erkegim Özel Bir Sİrkette ÇaliŞmaktayim Ve Bu Evlİlİgİmden Bİr Kizim Var EŞİm Evelendİm Evlenelİ Önce Annemİ İstememekte Ve Kendİ Aİlesİnİ Cok Sevmekte Ve Toz Kondurmamaktadir .annem Ve Aİlem 4 YaŞindakİ Kizimi GÖrmedİler Annesİ Akil Hocaligi Yapmakta Ve Annesİ Ne Derse Onu Yapmaktadir 5 Sene İÇİnde 6 Veya 7 Defa Gİttİ Ve Her BariŞmak Istedigimde Önce Annen Ve Aİlen Gelmeyecek Dedİ Sonra Daha Sonra Altin Set Daha Sonra Evi Ve Esyalari DegİŞtİrcen Dedİ Daha Sonra Sİgarayi Birakacen Dedİ Daha Sonra MaaŞin Kİra Ve Evin İhtİyaclari Verİp Komple Aldi Oda Yetmedİ Annem ÖbÜr Bİladerİme Geldİ Dİye Gene Evi Terkettİ Ben Bunlara Yuvami Yikmayacagim Ve Kizimi Anali Babali Bir Ortamda BÜyÜtecegİm Diye Hep Kabul Ettİm ,cocugumuz Var Dedİm Annem BÜyÜtÜr Dedİ Seneler Sonra Cocuguma KavuŞmuŞken Ayrilmak Zoruma Gİttİ Bende Cocumu Birak Gİt Dedİm Oda Tekme Atti Hayalarima Teptİ Canim Cok Yandigi İÇİn Ve Terketmesİni O Kadar Seyİ Yaptirip Hazmedİgİm İÇİn 2 Tane Ben Vurdum İŞe Gİttİm Ve Esyalarini Alip TerketmİŞ Ve Rapor Fİlan Alacagindan Bahsettİ Bİlİyorum Onu Sİnİrlensem De Vurmam Hataydi Ama Ustume Geldi Aslinda Cocugum Var BoŞanmak İstemİyorum Ne Yapmam Lazim İŞe GirmİŞ BoŞanacagim Dİyor Benİm Akİbetİm Ne Olur?bosanma Davasi Acarsa Nafaka Alabİlİrmİ Ve Cocugum Velayetİni İstesem Verİlİrmİ Be Magdurum Uzun Yazdin Yardimlarizi Cani GÖnÜlden TŞkler