Re: kıdem tazminatı haketme
Mahkeme bütün delilleri inceler, gerek gördüğünde ayrıca bilirkişiye inceletir. İş Müfettişi'nin raporu da önemli delillerden biridir, ancak Mahkemenin buna uymak zorunluluğu yoktur.
Selamlar,
teşekkür ederim verdiniz cevap için bir sorum daha olacak ama, bölge çalışmanın izinlerimi çalıştığım süreler içide hesaplayarak verip,tazminatımı 1 yıl üzerinden hesaplaması neden olmuş olabilir çünkü gelen yazıda çalışma süremin tespit edilemediği yazıyor.şimdiden çok teşekkürler...
Evraklara vakıf olmadığımızdan buna yanıt vermek zor. Bunu ancak diğer delillerle birlikte Mahkeme takdir edecektir. Dava aşamasında konunun bu çelişkili yönünü kullanabilirsiniz.
Selamlar,
çok teşekkür ederim kolay gelsin
benim düşünme göre sosyal sigortalar bölge müdürlüğünüzden aldığını prim günlerini gösteren çıktı ile tekrar bölge çalışmaya müracat edin ve ısrarlı olduğunuz konuları tekrar bildirin.Bir yanıt alamazsanız iş mahkemesine başvuru yapabilirsiniz.Mahkeme bütün delilleri inceleyerek bir karar verecektir.Gerekirse bilirkişi heyetinden de yardım isteye bilir.saygılarımla.
çok teşekkür ederim bugün bölge çalışmayı aradım,bu tezatlığı da bildirdim çok ilgilendiler.1-2 saat sonra tarihlerde bir raporlama hatası olduğunu 01.01.1996 dan itibaren tazminatı hakettiğimi yazıyı düzelterek bana ve işverene göndereceklerini söylediler.sanırım artık yanlışlık düzeltilmiş oldu ilginiz için çok teşekkürler iyi akşamlar.