Konu Kapanmistir
Printable View
Konu Kapanmistir
Takdir edersiniz ki; mahkeme bu kararı verirken bir dosya dolusu evrak incelemiş, keşif yaptırmış, bir sürü tanık dinlemiştir ve öyle kararını vermiştir. Ben sanmıyorum ki, sizin burada yaptığınız bir paragraflık açıklama ile hukukçu arkadaşlarımız mahkemenin kararı üzerine bir yorum yapabilsin.
Konu Kapanmistir
Ceza mahkemelerinde olay ve suçla ilgili incelemeler Cumhuriyet savcısı ve kolluk görevlileri tarafından yapılır. Mahkemenin iddianameye, polis tutanaklarına, adli tıp raporuna,sanığın ifadesine göre değerlendirme yapması, eğer gerekliyse başka araçlara başvurması normaldir.
Eğer karara itirazınız varsa, yargı yoluna başvurabilir, itirazlarınızı öne sürebilirsiniz.
Bu arada, söylemeden edemeyeceğim, A.D 70 yaşında, kalp hastalığına, tansiyonuna bakmadan beline ruhsatsız silahı takıp gece yarısı sokağa çıkma cesaretine sahip. Ama adam öldürünce yaşlı ve hasta. Bu nasıl çelişkidir, anlayamadım. :rolleyes:
Bu arada, söylemeden edemeyeceğim, A.D 70 yaşında, kalp hastalığına, tansiyonuna bakmadan beline ruhsatsız silahı takıp gece yarısı sokağa çıkma cesaretine sahip. Ama adam öldürünce yaşlı ve hasta. Bu nasıl çelişkidir, anlayamadım.
Süperdi ya....
bende başak hanım ile aynı görüşteyim herkes beline bir silah alıp dışarı çıkarsa koluk kuvvetlerine , yargıya ne gerek var herkes kendi işini kendisi görecekse yargı kararını tecrübeli ve bir dosya dolusu delilleri inceleyip veren yargıya karşı olarak bir karar alarak biz kendimi işimizi kendimiz görürüz diyorsa cumhuriyet git gide tehlike altına girer ve laik demokratik kanunlar yerine şeriat kanunları geçerliliğini kazanır diyorum başka da bir şey demiyorum.Adalet mülkün temelidir.Ölenlere de Allah rahmet eylesin tabii bu arada .
Konu Kapanmistir
Konu Kapanmistir
Üyelerimizin, yazdığı iletiyi silmesi, forum kurallarına aykırıdır. Emek verip yanıt yazanlara saygısızlıktır bu. Bu nedenle forum kiliştlenmiş ve iletisini silen üyenin üyeliğine son verilmiştir