tapu iptal davasındaki gayrimenkul değeri.
ortak gayrimenkulumuz ve tapusuz bir gayrimenkul için aleyhimize tapu iptal ve tescil davası açıldı.açılan davada gayriminekullerin değeri olarak 12 milyar lık bir değer biçilmiş.biz bu değere intiraz etmelimiyimiz etmemelimiyiz.itiraz etmemiz mali açıdan bizide etkiliyecek.itiraz etmezsek tarafımıza olumsuz bir yönü olurmu? yardımlarınız için teşekkürler
Re: tapu iptal davasındaki gayrimenkul değeri.
neden bu konuyla ilgili bir yorum yazılmadı anlamış değilim vede bu konuya ben nasıl abone oldum kavrayamadım.konuyla ilgili bir kaç soru sorduğumdan dolayımı.
Alıntı:
sadsem rumuzlu üyeden alıntı
ortak gayrimenkulumuz ve tapusuz bir gayrimenkul için aleyhimize tapu iptal ve tescil davası açıldı.açılan davada gayriminekullerin değeri olarak 12 milyar lık bir değer biçilmiş.biz bu değere intiraz etmelimiyimiz etmemelimiyiz.itiraz etmemiz mali açıdan bizide etkiliyecek.itiraz etmezsek tarafımıza olumsuz bir yönü olurmu? yardımlarınız için teşekkürler
Açmış olduğunu davayı biraz genişletebilirmisiniz. Tapusuz gayrimenkule tapu iptali ve tecil davası açılması biraz garibime gitti. Bu konuyu açarmısınız.
bu dava bize karşı açıldı.aynı parsel üzerinde 2 apartman var biri tapulu biri tapusuz yani kaçak ama yaklaşık9-10 yıldır kullanıda bir bina.biz kardeşler arası sorun yaşadığımız için izale-i şuyu davası açtık ,davada bir kardeşim herşeyi ben yaptım binalarda benim hakkım var dedi ve tapu iptal davası açtı.davanın özü bu.