ktukek rumuzlu üyeden alıntı
aynen " o kişiyi söyle serbest bırakırız. " dediler. daha sonra getirdikleri kişinin üzerinden hiçbirşey cıkmayınca bana cebindeki " parayı söylediler 2 tane 10 ytl 1 tane 5 ytl "
dediler ki 2 tane 10 ytl verdim bu uyuşturucu maddesini aldım de.. bende demek zorunda kaldım.. çok pişmanım. bu olaydan sonra ceza alıcağımı düşünmedim herşeyi bıraktım tamamen. yeni bir iş'e başladım ve iş'imde çok sevilen sayılan birisiyim. hayatımı değiştirdim resmen. ama bu olaydan ceza almak beni korkutuyor ve günlerdir kafamı yiyor.
zaten yakalandıkdan sonra hiç kullanmayı bırakın aklıma gelmedi. tamamen herşey bitti bnm için. tedaviyede kesinlikle ihtiyacım yok. yarın adliyeye gidip ifademi değiştirerek, " tarlabaşı caddesinden " aldığımı söyleyeceğim ancak tutuklanmakdan cok korkuyorum..
birde avukatım, ifade verdikden sonra geldi. benimle konuştu ancak ifadeyi avukatın yanında vermedim. avukat geldiğinde saat 23.00 civarıydı ve hemen gitti birşeyler yaptılar ben nezaretteydim. şuanda avukatımada ulaşmaya çalışıyorum ancak elimde hiçbir bilgisi yok.. ailem " yaptıgın şeyi kendin temizle " diye ilgilenmiyorlarda.. hayırlısı olsun sonum..