Turkcell faturalı hat ve tebligat
Merhabalar,
19.04.2007 Tarihinde ev adresime Turkcell den adım alınmış bir icra tebligatı gelmiştir. Bu konuyla ilgili şimdiye kadar adıma faturalı hat alımında bulunmamtadır. Bu konuyla ilgilenen Avukatlık Bürosu ile görüştüm. Kendilerini adıma alınmış bir Turkcell fatura hat oldugunu ve borcundan dolayı icraya gittigini söylediler. Bununla birlikte bana verilen dosya numarasına göre 2 nci icra mahkemesine giderek dosyayı inceledim. Fakat dosyada arkalı ve önlü bir şekilde Nüfus cüzdanı fotokopim. Ayrıca muhtardan alınan ikametgah il muhaberi de bulunmakta. Yanlız bu konuyla uzaktan yakından ilgim yok. Bana gönderilen icra kağıdında belirteline Turkcell faturalı hattı hiç kullanmadım ve almadım. 20.04.2007 Tarihinde Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulundum. Fakat bunun yetersiz olduğunu ve icrayı durdurmacayağını belirttiler. Bu konuyla T.C. nin siz değerli Avukatlarından ve Hukuk insanlarından bir açıklama veya yardım bekliyorum.
Saygılar ve Teşekkürler.
Hasan YAPICI
Re: Turkcell faturalı hat ve tebligat
Borç size ait değil sözleşmedeki imza size ait değil ise borca ve imzaya itirazınızı icra dosyasına sunun