Arkadaslar kafayi yiyecem yani bu konuda bisey yapamazmiyiz yani asal'a giderek bilmem ne yaparak tecili bozdurduktan sonra erekn gitmek için yani mayis dönemi calpi gecmiş ama ben mayisda gitmek istiyorum tecili bozdurup ne yapabilirim
Printable View
Arkadaslar kafayi yiyecem yani bu konuda bisey yapamazmiyiz yani asal'a giderek bilmem ne yaparak tecili bozdurduktan sonra erekn gitmek için yani mayis dönemi calpi gecmiş ama ben mayisda gitmek istiyorum tecili bozdurup ne yapabilirim
Sn.Murat kardeşim,senin işin Askerlik şubesiyle ilgili senin yapacagın en kısa zamanda baglı oldugun Askerlik şb.sine giderek tecilini bozdurmak,birdaha ki celp'te asker'e gidersin çünkü,Askeri hastaneye sevkin yapılacak, Askerlige elverişlidir Dr.raporun aldrılarak, gidecegin birligin yeri belli olur,dosyan ta
mamlanarak yol harcırahın verilir sevkin yapılır.İyi taskereler.
YANİ BİR HAYAT İÇİN YANİ BİR AKIL GEREKİR.
dilekçe falan versek asala falan
arkadaşının 10 gün sonra gitmesi bağlı bulunduğu şubeyle alakalı ...Senın şuben ne zman yollyorsa o zman gidersin ;)
87 Dogumluyum Ve KÜtÜgÜme GÖre Şubatta Askerdİm.fakat Okudugum İÇİn Tecİlİm Vardi Fakat Hazİranda Bozdurmak İstİyorum Tecİlİmİ Sİzce 87\3 Veya87\4 Gİdemİyİm Yoksa 2008 E Mİ Kalir..yardimlarinizi Beklİorum.. Saygilar..
cevaplarınız bekliyorum..
Sn.Murat kardeşim, son yazmış oldugun yazın için seni kınıyorum askerlikte torpil olmaz, bir daha rütbeli isimleri zikretmesen iyi olur.Askerlik Şb.sine git müracaatını yap ve bekle.
slm. ben 86 mayıs dogumluyum unıversıte dolayısıyla askerlık tecıllıydı ama okulu bırakıcam askerlık ıcın ne ler yapmam gerekıyor daha ben hıc askerlık subesıne ugramadım bıle 2008 ocak-subat gıbı gıtmek ıstıyorum acaba bana bu konu da yol gostere bılırmısınız sımdıden tesekkurler.