Askeri Savcılığa suç duyurusu yapmak hk.
Öncelikle herkese iyi günler dilerim.
Geçen sene piyade yedeksubay öğrenci iken geçirdiğim rahatsızlık sebebiyle,yedeksubay kanuna göre geçici terhis edilere hakkımda hizmet durum cizelgesi düzenlendi,ancak o günden bu güne hem askerlik şubesi şahsımı''piyade yedeksubay öğrenci''olarak hastaneye sevk etmekte,askeri hastanede sevk erteletme vereceği yerde sanki silah altındaymışım gibi ''hava değişimi''raporu vermektedir.geçdiğimiz gün 5. Hava değişimi aldım ESASEN GEÇİCİ terhis olmam sebebiyle ''Sevk erteletme''almam gerekiyordu,benim le aynı durumda olan bir kaç kişiye sev erteletme uygulandı,ancak Askeri hastane hatalı olarak''şahsımı Piyade yedeksubay öğrenci''olarak nitelendirip ''Hava değişimi''vermektedir.
-Raporumu düzenleyen askeri hastane doktorları hakkında ''GÖREVİ İHMAL''DEN sikayette bulunmak istiyorum,
1-Eski birliğim tuzlapiyade okulu,karar veren hastane ise Gata Haydarpaşa hastanesi, bu durumda yetkili Askeri savcılık neresi olacaktır?istanbulda Gata hastanesi doktorları hakkında işlem yapmaya yetkili askeri savcılık var mıdır?
2-Askeri savcılığa yönelik olan şikayet dilekçesini,sivil mahkeme savcılığına''Dilekçeyi askeri savcılığa göndermek üzere'' verebilirmiyim??
Şimdiden teşekkürler:)
Re: Askeri Savcılığa suç duyurusu yapmak hk.
ben merak ettim askerliginiz uzadi mi
ayrica sinif degisikligi yapmak istiyordunuz oldu mu
yani askerde basiniza boyle bir rahatsizlik gelince ne oluyor
gecmis olsun.
Re: Askeri Savcılığa suç duyurusu yapmak hk.
Siz bu konu hakkında dilekçe yazdınız mı?