-
Kredi kartı
.... bankası tarafından kredi kartı aldım ve kullandım bu zaman dahil bana hep kart parası geldi ve ödedim geçen ay tekrar kart parasını ekstrama yansıtmışlar ve bende ödedim ayrıyetten bana haberim olmadan tekrar bir tane daha kart göndermişler bende aldım ve hiç kullanmadım bu ay ise o kredi kartıma kart parası geldi telefonla görüştüğüm banka görevlisi bana bunun yasal olduğunu benim sözleşmede bunu kabul ettiğimi söyledi bende duyuyorum ve yasal olmadığını alamayacaklarını söyledim böyle olursa kartı iptal ederim dedim bu paranın iptal etsen dahi ödersin dediler bunun yasal yolu veya önceki ödemiş olduğum kart ücretlerini geri alabilirmiyim bana bu konuda yardımcı olurmusunuz şimdiden teşekkür ederim saygılar.
-
Re: kredi kartı
Sayın bora316,
Bu konu bu sitede o kadar çok işlendi ki, arama motorunu kullanarak veya
ilgili forumumları tarayarak sorunuza rahatlıkla cevap bulabilirsiniz.
Yine de bildiklerimi aktarayım.
Bu konuda herkes farklı şeyler söylüyor. Eğer kartınızı sözleşme yaparak aldıysanız, sözleşmenizde yazdığı için bu bedeli alıyorlar.
Sözleşme yoksa bedeli ödemeyin.
Bankalar bu konuda tamamen müşterilerinin konumuna göre hareket ediyorlar. Yani iyi müşteriyi kaybetmek istemedikleri için iade yapıyorlar.
Bu konuyla ilgili olarak şubelerle yapacağınız görüşmeden hiçbir şey elde edemezsiniz. Doğrudan kredi kartları merkezine mail atarak veya faksla başvurun, yetkili birim orası.
Olumsuz sonuç alırsanız parayı ödeyip ödememek size kalmış.
Önerim en azından 2. kartı kapattırın ve bir daha mecbur kalmadıkça böyle istek dışı gelen kartları almayın.
Esenlikler,