Merhaba,
Yerel mahkemenin boşanma, nafaka ve tazminat konusundaki kararını yargıtayın bozması durumunda izlenecek yol nedir? Konu ile ilgili bilgisi olan arkadaşların yardımlarını rica ediyorum.
Saygılarımla,
romantic
Printable View
Merhaba,
Yerel mahkemenin boşanma, nafaka ve tazminat konusundaki kararını yargıtayın bozması durumunda izlenecek yol nedir? Konu ile ilgili bilgisi olan arkadaşların yardımlarını rica ediyorum.
Saygılarımla,
romantic
Dosya mahkemesine geri gelir. Mahkeme yeniden duruşma günü veriri.
Ya bozmaya uyarak yargıtayın istediği biçimde karar verir. Ya da eski kararında direnir.
Mahkemenin vereceği yeni karar da temyiz edilebilir
Sayın romantic,
Lütfen forum kurallarını okuyunuz, sorularınızı ilgili forum başlığında açınız.
Sayın Aktürk,
Uyarınız için teşekkür ederim, ama ilgili konu başlığını bi bulabilsem keşke :) Bugün bendemi bi tuhaflık var, bilgisayarımdamı bilmiyorum ama bahsettiğiniz bölümü ne yazıkki bulamıyorum, iletimi yazmak için bile defalarca giriş yaptım çünkü yeni konu bölümü dahi görünmüyordu. Neyse lafı uzatmayayım, kurallara uyan bir üyeyim merak etmeyin.
Saygılarımla,
romantic
Sayın Atay,
Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. Yerel mahkemeden yeniden görülmeden avukatımın yazacağı bir itiraz dilekçesi ile geri gönderme durumu olabilirmi acaba? Öyle bir duyum aldım ama doğruluk derecesini bilemedim. Tabii hukuk konusunda sizin kadar bilgi sahibi olmamda mümkün değil. Bu konu ile ilgilide yazabilirseniz sevinirim.
Saygılarımla,
romantic