-
Darp
İyi günler
Darp konusunda bir sorum olacak.Bir okulda öğretmenim. Çarşamba günü bir cocuğun yaptığı davranışından dolayı okulda tartıştık .Bu tartışmada herhangi bir darp yok. Ama annesi ile birlikte yanıma geldi biraz konuştuktan sonra annesi ile yanımdan ayrılıp polise giderek oğlumu yanımda dövdü diyerek şikayetçi olmuş. Ayrıcaçocuk ve annesi de bana küfür ve tehditte bulundu ve böyle ayrıldılar. Olay öğle 12,30 da gerçekleşiyo ilk raporda bir şey olmadığını söyledi polisler ifade vermeye gittiğimde. Daha sonra gece 00,30 da hastaneden darp var diye rapor alınmış. Benim bu olayda hiçbir şekilde darp etmem söz konusu olmadığı halde 12 saat sonra alınan raporun ne kadar etkisi olabilir . Ben bu konuda ne yapmam gerekiyor. Bayağı anlıyacağınız iftira ,tehdit ve hakarete maruz kaldım. Yardımlarınızı bekliyorum . teşekkürler
-
Re: DARP
Merhabalar;
Size en önemli söyleyecegim sey bi an önce bi avukata basvurmanızdır.Çünkü olayınız profesyonel yardm gerektirmektedir.Sonucta Devlet memuru olarak görev yamaktasınız.Ben size yapacaklarınızı söylesem bile siz mahkemede etkin rol oynayamazsınız.
-
Re: DARP
Sayın soylu5555,
Öğrenci velisi tarafından okul da Öğrenciyi darp ettiğiniz iddiası ile ilgili suçlan
dığınızı ilk Doktor raporunda bir şey olmadığını aradan 12 saat sonrasındaki raporunda darp var şeklinde olduğunuzu belirtmişsiniz.Bu noktadan hareketle olayın okulda olması olaya tanık olan kimseler sayesinde bu durumun darp olayı olmadığını ispatlamanız gerekir.Aynı zamanda iddia sahibinin iddiasını ispatlaması birinci önceliktir.12.30-00.30 saatleri arasında yaşanılan durumları bilmediğimiz için söylenecek kesin bir şey yoktur.İlk raporda doktorun dikkatinden kaçan durumlar olabilir,darp eskiye dayalı mı yeni mi gerçekleşmiş bunu doktorun raporunda belirtmesi konuya netlik sağlar.Konu ile ilgili hakkınızda idari tahkikatta açılacaktır.Ayrıca tehdit,iftira,hakarete maruz kaldığınızdan dolayı karşı taraf hakkında suç duyurusunda bulunabilirsiniz.Geçmiş olsun...