Merhaba,
Biz 2 Şuabt 2007 terihinde eşimle anlaşmalı olarak boşandık.Ben 15 Mart 2007 tarihinde adliyeye temyizden feragat dilekçesini vermeye gittim, ancak bana bir karar verdiler ve 15 gün süremizin olduğunu söylediler.Süre geçti ve ben dilekçe vermedim ve bu durumu eski eşime de bildirmedim.Çünkü vekil avukatı vardı ve o sorunu çözer dedim..Geçenlerde eski eşim beni aradı ve dosyamızın kaybolduğunu söyledi çok şaşırdım.Kararı almadığını ve haberinin olmadığını söyledi.Aradan 2 Gün geçtikten sonra beni tekrar aradı ve avukatının asıl kararı aldığını ona bildirdiğini söyledi bana.Kafam çok karıştı benim de. Şimdi ben adliyeye gidip dilekçe verecek miyim?(süre geçti çünkü)Asıl karar nedir?Benim aldığım karar asıl karar değil midir?Biz halen evli miyiz? Resmen boşanmamış mı sayılıyoruz?Ne yapmam gerektiği konusunda bana yardımcı olursanız çok sevinirim.Bir de bu temyizden feragat ne demektir? Ne anlam ifade etmektedir? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum..Acil bir cevap verirseniz mutlu olurum..Saygılar..