Boş senedin doldurulması ıle ılgılı
1 yıl kadar once çalıştığım eski işyerime açık teminat senedi vermıstım ısten ayrılmama ragmen eskı ısyerım avukat tutup bana ve evıme ıhtıyatı hacız koydu.
mahkemede ıtırazlarımı yaptım ve su anda davalar surmektedır siteyı ıncelerken tck 156 ya gore sıkayette bulunmam gerektıgını okudum.
Sorum şukı sıkayette bulunursam ve yapılan ıncelemede senetın sonradan dolduruldugu tespıt edılırse savcılık su anda devam eden hacız davalarının dusmesıne etken olabılırmı?
Bana bu konuda yardımcı olabılırsenız mutesekır kalırım herkese ıyı gunler ıyı calısmalar dılerım..
Re: boş senetin doldurulması ıle ılgılı
kımse bana bu konuda yardım edemezmı en azından fıkır beyan edemezmı???
Re: boş senetin doldurulması ıle ılgılı
sayın ysb
siteyi inceledişyseniz, işçinin işverene verdiği senedin geçersiz olduğunu da görmüşsünüzdür.
Ancak ön bilgi verebiliyoruz. Daha ayrıntılı olarak davanın seyri için profosyonel yardım almalısınız
başkasından mal varlığı alma
mrb benim sorunum rahmetli babam ölmeden önce bana bir kaç yer bırakmıştı yalnız kardeşim şimdi mahkemeye verdi. ben bu malları başkasının üzerinden almıştım kardeşim hak idda edebilirmi. 2.olarak vasiyet yazmış ve vasiyetten benim adım silinmiş diğer kardeşim bunu mahkemeye verdi bundan sonuç çıkarmı vasiyet üzerinde tarih adres vb hiç bişey bulunmamakta. yardımcı olursanız çok sevinirim
Re: başkasından mal varlığı alma
Alıntı:
fatma34 rumuzlu üyeden alıntı
mrb benim sorunum rahmetli babam ölmeden önce bana bir kaç yer bırakmıştı yalnız kardeşim şimdi mahkemeye verdi. ben bu malları başkasının üzerinden almıştım kardeşim hak idda edebilirmi. 2.olarak vasiyet yazmış ve vasiyetten benim adım silinmiş diğer kardeşim bunu mahkemeye verdi bundan sonuç çıkarmı vasiyet üzerinde tarih adres vb hiç bişey bulunmamakta. yardımcı olursanız çok sevinirim
bana bukonuda acil yardım ederseniz çok sevinirim:(
Re: Boş senedin doldurulması ıle ılgılı
Sayın Fatma geceyarısı nöbetçi hukukçu bulundurmuyoruz. Kaldı ki, sorunuza ilişkin forumlarda pek çok yanıt var.
Sizi kendinizle çelişki içersindesi
niz. Hem babanızın mal bıraktığını hem de başkalarından aldığınızı söylüyorsunuz. Babanızın size verdiği mallar için, diğer mirasçıların tapu iptal dava açma hakları var.
Vasiyet için bir şey demek mümkün değil. Sanırım bir sahtecilik olayı var. Bu nedenle vasiyet geçersiz olabilir