-
Nafaka arttırımı
merhaba .yardımcı olursanız çok sevinirim
ben 1999 da manyas ta boşandım. ve eski eşim sürekli nafaka artırım davası açtı bu zamana kadar. en son 2006 2 ayında nafaka 300ytl ye çıkartıldı ve bugün elime bu nafaka artırım la ilgili tebligat geldi ve nafaka 550 ytl çıkartılması nı istiyor.
2000 senesininde yeniden evlendim ben devlet memuruyum eski eşimde devlet memuru yüksek hemşire olarak çalışıyor. maaşı ile. ben 1900ytl brüt maaş alıyorum.geçen sene banka kredisiyle bir ev aldım aylık 12 yıllık 970 ytl ödüyorum. bunu mahkemeya sunsam aleyhime karar verir mi?
birde geçen sene başlarında yargıtaya başvurduk ama bir sonuç çıkmadı elimizde dosya numarasıda yok bunu nereden ögrenemiliriz?
biz bu durumda şu an ne yapabiliriz.
eski eşim çalışmasına ragmen mahkeme bu kadar fazla nafaka artırı mı yapabilir mi? bana bir yol gösterirseniz çok sevinirim
saygılarımla
-
Re: Nafaka arttırımı
Burada belirtmiş olduğunuz iddia ve savunmalarınızı davanınzda dosyaya yazılı olarak sunmanızı ve davanızı mümkünse bir meslektaşım aracılığı ile, değilse şahsen takip etmenizi tavsiye ederim. Söz konusu dosya numarasını ve dosyanın akıbetini ilgili mahkeme kaleminden öğrenebilirsiniz.