Hakkımı alamıyorum 16 saat çalıştırılıyorum
.....Yönetim tarafından silinmiştir...... bağlı olan bi şirkette çalışmaktaydım.günde 16 saat çalıştırıldım.mesai ücretimin ve maaşımı vermiyeceğini söylediler bu gün sigortamda yatıralmamış ve tehtid aldım hepsini kayıt ettim ne yapmam gerekiyor nasıl bir yol izlemeliyim yardımcı olursanız sevinirim...
Re: Hakkımı alamıyorum 16 saat çalıştırılıyorum
Bölge Çalışma Müdürlüğü'ne şikayette bulunabilir, elinizde belgeler ve işyerinden şahitleriniz varsa dava açabilirsiniz.
Selamlar,
10 u aşkın şahitim ve carrefour da giriş çıkışlarımın hepsi mevcuttur.Ne gibi bi yol izlemek lazım tazminat davası gibi bişey açabilirmiyim tehdit konusunda ne yapmalıyım...
Tehditi de ispatlayabileceğinize inanıyorsanız Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulunabilirsiniz, bu açacağınız alacak davasında elinizi güçlendirir.
Selamlar,
tehtid i telefonuma kayıt ettim tehtid harici bu çalışma konusunda tazminat davası açmayı düşünüyorum 1 ay ı aşkın günde 16 saat çalıştırıldım açabilirmiyim?
Merhaba,
Öncelikle Geçmiş olsun...
-Ne kadar süredir bahsi geçen işyerinde çalışıyorsunuz?
-Size şaitlik yapabilicek arkadaşlarınız var mı ?
-İş vereniniz iş sözleşmenizi sona erdirdi ise bunu size yazılı olarak iletti mi?
-Ne zamandan beri işe gitmiyorsunuz?
1982 Anayasası'na göre angarya yasaktır. Bir meslektaşımızdan yardım almanız sizin için en uygun çözümdür.
10 gündür
reyon şefi ve diğer çalışanlar şahit
sözleşmesi çalıştırdılar
istifa ettim ve yaklaşık 10 15 gün oldu
forumda yazılan yazıları iyi izle araştır en doğrusu bir avukat meslektaşımız ile anlaşarak profosyonel destek alınız lütfen
TŞk Ederİm Yrn Bİ Avukatla GÖrÜŞeceĞİm ...