Re: Banka İŞletİm Ücretlerİ
Cevap: Banka İşletim Ücretleri
iyi çalışmalara ben akbank'ın carrefour axess kredi kartı müşterisiyim bu ay akbank tarafından hesap eksreme kart aidat üctreti olarak 40 tl eklenmiş oysaki kendileri beni aradığında benim talep etmem doğrulutusunda kart ücretini almayacaklarını bildirdiklerinden dolayı bende buna dayanarak kredi kartları kabul ettim,banka şubelerine gitim yapacak bişeyimiz olmadığını ancak müşteri hizmetlerini aradığım takdirde yardımcı olacaklarını söylediler müşteri hizmetlerini aradım beni 30 dk fazla hatta bekletip yardımcı olacak kimseye yönlendirmediler,iki defa mail göndermeme rağmen cevap vermediler ve duyarlı bir yaklaşımlarını görmedim bu yüzden kredi kart iadatı zaten alınması yasal değil çünkü alınan bu ücret hakem kurulunun almış olduğu 4822 sayılı yasayla değişik 4077 sayılı Tüketiciyi Koruma Kanunu'nun 22. maddesi gereğince yasal değil,bu ayki kredi eksremi ödedim fakat kart aidatını ödemedim,budan dolayı benden her hangi bir hukuki talepleri olabilir mi,bu konuda bana yardımcı olmanızı istiyorum,iyi çalışmalar...
Fakat asıl olan ise BU ÜCRETİ ALMAYAN BANKALAR İLE ÇALIŞMAKTIR.
Tüketici Hakem Heyetlerine 100000'ler başvuracakki bu sömürü kalksın.
Meclis Dilekçe Komisyonlarına 100000'ler şikayetçi olacak ki bu vurgun sona ersin.