SSK'lı olarak çalışırken kendi üzerime işyeri açabilir miyim?
Merhaba,
Ben kimyeger olarak bir iş yerinde çalışmaktayım.Kendi üzerime deterjan imalthanesi açmak istiyorum.Bağkura bildirim yapılırmı? yada muhasebeciden öğrendiğime göre çalıştığım süre boyunca ssk primim 1 gün dahi eksik yatsa(sağlık raporu halleri dahil...) bağkur devreye girermiş ...! buda emekliliğimde karşıma çıkarmış.ssk yanar ve bağkura ödeme yapmam gerekirmiş...! yada iş yerim beni işten çıkarabilirmiş...!
Bunlar doğrumu yada doğrusunu öğrene bilirmiyim.kafam biraz karışık umarım anlatabilmişimdir..
Re: ssklı olarak çalışırken kendi üzerime işyeri açabilirmiyim..
neden kimseden cevap yok bilen yok mu
Re: SSK'lı olarak çalışırken kendi üzerime işyeri açabilir miyim?
Bu da iyi taktik haaa,gözden kaçtığından ya da yoğunluktan cevap verilmedi sorunuza,hemen yazın "Bilen yok mu?" "Çok mu zor?" ,nasıl olsa biri gaza gelir cevap verir dimi?
Sayın avukatlar valla işiniz çok zor,Allah sabır versin...
Re: SSK'lı olarak çalışırken kendi üzerime işyeri açabilir miyim?
Alıntı:
arıza rumuzlu üyeden alıntı
Bu da iyi taktik haaa,gözden kaçtığından ya da yoğunluktan cevap verilmedi sorunuza,hemen yazın "Bilen yok mu?" "Çok mu zor?" ,nasıl olsa biri gaza gelir cevap verir dimi?
Sayın avukatlar valla işiniz çok zor,Allah sabır versin...
arıza kardeş sen bunu söylemek içinmi zahmet ettin.işin gücün yok eleştiri içinmi dolaşıyosun forumda. haa gerçekten merak ettiysen.ben bunu yazdığımda deneyimli birkaç arkadaş onlinedı.. ve diğer bir kaç konuya maiiler atıldı bende ondan ikinci msjı attım. konuları tarattım konu hakkında net açıklama yok..kanun maddesi yok uygulamada neoluyor..biliyorsan yardımcı ol...artniyet aramışsın mailimde..tanımadığın insanlar hakkında yorumyapmamanı tavsiye ediyorum..iyi günler..