Hata veriyor sürekli cevap yazmaya çalışsamda olmuyo sadece bende mi problem var yoksa genel bir problem mi var :(
Printable View
Hata veriyor sürekli cevap yazmaya çalışsamda olmuyo sadece bende mi problem var yoksa genel bir problem mi var :(
Ne tür bir hata veriyor?
Ben herhangi bir hatayla karşılamadım?
Biraz önce garip bir olay yaşadım Sayın Kaan önce forumlarda yazmaya çalıştığımda hata verdi daha sonra siteden çıkşım oldu girerken baya bir zorlandım
Şimdide mesaj atamıyorum KM sorun yaşıyorum noldu anlayamadım :(
Sayin Keziban Çolak,
Siz, yanitinizi ''duzeltmek'' istediyseniz, duzeltmeleri hemen yapmak isteyince biraz sorun yasaniyor. Ben onun bir pratik yolunu buldum, eger "duzeltme" yaptiktan sonra hemen yaniti gondermeden ikinci bir sayfa acarsaniz, o vakit o sorunu yasamiyorsunuz. ilginc bir cozum sekli belki ama evet sorun yasanmiyor diyebilirim.
Bir baska sorun
Siteyi Favorilere ekledim ve her zaman da ordan girerim. Bir defasinda da (dun )tekrar tekrar denememe ragmen baska bir siteye yonlendirildim. Sairdim kaldim, ancak simdilik oyle bir durum yasamiyorum.
Siteden kaynaklanan bir yönlendirme yok, bilgisayarınızda virüs veya spyware olup olmadığını kontrol etmenizi öneririm.
Evet, Hukuki Net favorilerimde yer aliyor ve her zamanki gibi ordan sayfayi acmaya calistigimda ; karsima onay vermem gereken bir minik pencere cikti, bir yanlisliktir diye tekrar denedim yine ayni seyle karsilasinca bir de google den arama yaptim yine onay isteyen pencere karsima cikti. Artik herhalde giris boyle veriliyor diyerek tikladim alakasiz bir site cikti ama Hukuki Net yine yok ortada! O siteyi engelledikten sonra Hukuki Net'e girebildim.Alıntı:
Hukuki.Net'e girerken mi yönlendirildiniz?
Sayin Stj.Av.Emrah Yavuzcan;
oneriniz icin tesekkur ediyorum.
Ayni zamanda virus taramasini baslattim ancak bir sey cikmadi.
Her gun baska baska seyler cikariyorlar, hangi birine yetiselim ki, sasirdim kaldim.
Saglikli, huzurlu bir internet ortami dilegiyle, daha iyi gunlere...
Ben o kadar da söyledim diğer sitelere siz bize yönlendirin diye ilginç biz yönlendirmişiz. Umarım iyi bir site çıkmıştır..
Siteye girermeye çalıştığınızda farklı sitelere yönlendirildiğinizi söylüyorsunuz. Ancak biz herhangi bir yönlendirme yapmadığımız gibi bizim haberimiz olmadan sitemizin başka bir siteye yönlendirmesi gibi bir durumda söz konusu değildir. Böyle birşey olmuş olsaydı sadece siz değil bizler de bunu görürdük, biz de siteye girerken bu yönlendirmeyle karşılaşrdık.
Sorununuz muhtemelen kullandığınız bilgisayar ile alakalıdır.
Merhaba Sayin K.V.;
Pek sanmiyorum fakat bilgisayarla ilgili de olabilir. Zaten Hukuki Net'ten yonlendirildigimi dusunmuyorum; bir yanlis anlasilmaya sebep olmak istemem, aciklamaniz iyi oldu. Bu kontorulunuzun disinda gelisen bir olay da olabilir diyerek hazir boyle bir konu da acilmisken haberdar etmek istedim.
Dedigim gibi, durumu anlamak icin baska sitelere de baktim ancak sadece Hukuki Net'e girmeye calisirken oluyordu.
Belirtmekte fayda var; kotu bir site degildi, dogrusu pekte dikkat etmedim, cunku bir gariplik oldugunu sezmistim, bir de girmeye calistigim siteye girme cabasindaydim.
Saygilarimla.