Sürekli Rahatsız Ediliyorum
Merhaba
Bir sorunum var ve yardımcı olunacağını düşünüyorum.Bir adam tarafından yaklaşık 2 yıldır sürekli rahatsız ediliyorum.Cep telefonuma iş telefonuma (ki görüşmeler işim gereği kayıt altına alınıyor) hem iş hemde özel emailime ve posta ile.. Bu kişi sözde bana aşık ,evli ve çocuğu var.Bi takım psikolojik rahatsızlıklarıda var.Bana deil birkaç kişiyede bu şekilde.Kendi ailesi görüşmüyor.Tedaviyi kabul etmiyor.Sürekli şantaj hakaret dolu mailler vs vs..Hayatıma sürekli müdahale ediyor.ruh durumum onunla beraber iyice bozuldu.
Öğrenmek istediğim ;
Dava açsam nasıl bir dava açabilirim..Elimde bulunan mailleri mektupları vs vs delil midir..? forumları incelerken gsm operatörlerinin geçmiş görüşmeleri sakladığı yolunda bi takım şeyler okudum.Saklanıyor ise savcılık tarafından mı isteniyor.?
Re: Sürekli Rahatsız Ediliyorum
Savcılığa müracaat ederek şikayette bulununuz. Saydığınız belgeler kanıt niteliğindedir. Savcılık tarafından da ilgili GSM operatöründen telefon kayıtlarınız istenilecektir.
Peki
Nereye nasıl bir dava açabilirim..? Dava nasıl sonuçlanabilir.?
Tşk
Siz dava açmayacaksınız, Esin Hanım'ın dediği gibi savcılığa şikayette bulunabilirsiniz. E-mail kesin delil değildir, mektuplar imzalı ise delil olarak kabul edilebilir.
Benzer Bİ Durum Benimde Basima Geldi. Savciliga Sikayet Dilekcesi Verdim
Savcilik E-posta Kisa Mesajlari8 Nasil Inceliyor Nasil Bir Prosedur Izliyor
Saygilar.
Sayın gami35,
Bu kişiyi bir an önce şikayet etmeniz sizin lehinizedir. Böylece kendinizi onun dengesizliklerinden korumuş olursunuz.
Sayın arkunproje,
Email gönderen bilgisayarın ıp sinden tespit edilebilir. Kişi kendi kullandığı bilgisayardan bu mailleri gönderiyorsa tespiti kolaydır.
Alıntı:
gami35 rumuzlu üyeden alıntı
Peki
Nereye nasıl bir dava açabilirim..? Dava nasıl sonuçlanabilir.?
Tşk
C.Savcılıklarına yada Sulh ceza mahkemelerine şikayetinizi içeren bir dilekçe ile müracaatta bulunabilirsiniz.