-
Bak şu konuşana
Barzani'den ağır tehdit
Türklerin Kerkük’e girmesine izin vermeyeceğiz. Eğer böyle birşey olursa biz de Diyarbakır ve diğer şehirlere karışırız'.
Irak Kürdistan Demokrat Partisi Başkanı Mesut Barzani El Arabiya Televizyonu'nda yayınlanan röportajında Türkleri Kerkük sorununa karışmamaları konusunda uyardı. Barzani Türkiye’nin karışması durumunda Irak Kürtlerinin de çoğunluğu Kürt olan güney doğusuna karışacağını belirtti.
Barzani şöyle konuştu: ‘Türklerin Kerkük’e girmesine izin vermeyeceğiz. Eğer böyle birşey olursa biz de Diyarbakır ve diğer şehirlere karışırız'.
Barzani Türkiye'yi tehdit mi ediyorsunuz sorusuna ise şöyle yanıt verdi: 'Türkiye'nin Kerkük'e karışması durumunda ne olacağını söylüyorum'.
Habertürk'ten Alıntıdır.
-
Re: Bak şu konuşana
:kızgın: Eder yaa Sayın Gür eder tabii...
Resmen averaj takımı olduk.
Gelen vuruyor, giden vuruyor...
Ben Jandarma çavuş olarak Van da askerlik yaparken bunun babası bize saldırır,
kıçına tekmeyi yer giderdi.
Bu sümüklü bir çocuktu. (bana göre hala da öyle)
Ey millet !! Hatırladığım hiçbir hükümet yoktur ki ülkemiz bu kadar acz içine düşürülmüş olsun.
Erbakan Efendi değil mi bunların ağababaları......
Başta koalisyon hükümeti var. Başbakan Demirel, yardımcısı Erbakan Efendi.
Demirel İngilterede Kıbrıs için görüşme masasına oturmuş.. Basında haber, Demirel sinirlenip sonunda masaya yumruk attı diye..
Yardımcısı, Ülkenin başbakan Yardımcısı TV lere sırıta sırıta demeç veriyor.
"Siz rüya görüyursunuz herhalde. O atsa atsa takla atar........."
Yıllar sonra bu hazret, baldırıçıplak çöl bedevisi Kaddafinin çadırında onun kral edasıyla oturduğu tahtın yanında Kralın soytarısı gibi süklüm püklüm oturup, koskoca Türkiye Cumhuriyetini aleme madara etmedi mi. O kendi gölgesinden bile korkan küstah Kaddafi soytarısı, bunların şahsiyetsizliğinden, onursuzluğundan cesaret alıp ülkemize tehditler savurmamışmıydı.
Bunların alayı böyle işte.. Ne onurları var, ne yürekleri. Ciğeri beş para etmeyen teröristin şeyh diye önünde diz çöküp elini öpen adamın koskoca Türkiye Cumhuriyetinin ağırlığını kaldırabilmesi mümkün mü.
Kimsenin taktığı yok ki bunları.. Onları takan da yok amma..... olan Türkiye Cumhuriyeti'nin saygınlığına oluyor..
Yazıklar olsun bizlere ki bizi temsil etsin diye bunları başa getirdik.....
:kızgın: Ampul ampul dediniz
Bu haltı siz yediniz
Sı…lar memlekete
Şimdi bayram ediniz:kızgın: