Re: boşanma ve mal paylaşımı
1 Ocak 2002 tarihinden sonrakı tum mal varlığınız paylaşıma girecektir.
çocukların velayetine ilişkin cok sayıda forumumuz var lütfen incelyin.
iyide bunu oda biliyordur ve bu daireler üzerindeyken dava açacağını zannetmiyorum benim kasdettiğim bunları devretme ihtimali ve bu konuda ne yapmam gerektiği
bunu kısa sürede satamayacağına göre ya amcasına ya abisine devredebilir böyle birşey yaparsa ne ben hak iddia edebilirmiyim
Öncelikle oturduğunuz eve aile konutu şerhi koydurun bununla ilgili cok sayıda forumumuz var inceleyiniz.
Bunun dışında da bu satışlar muvaazalı yani danışıklı satış olacağından iptali mümkündür.
Tabi ispatlamanız gerekir.
oturduğumuz konut zaten benin üstüme buna gerek varmı? 1999 yılında alındığı için kanuna göre paylaşıma girmiyor
öbür konuya gelince iki dairenin tahmini değeri 130 bin ytl'dir en az. şayet bunları sattım derse parası nerde o zaman diye sormazlarmı adama başka türlü neyi kanıtlayacağızki
Aile konutu şerhi işletirseniz paylaşıma girer. Ve sizden habersiz kesinlikle satamaz, rehnedemez ve ipotek yapamaz.
Satarsa soracaklar parası nerde diye tabii ki ? Ama bunu soracak olan sizsiniz mahkeme kanalıyla.
peki ben şimdi bu durumda hangi yolu izlemeliyim ve bu davanın avukatlık ücreti ne kadardır tahminen? boşanma olmadan mal paylaşımı olmazmı
oturduğumuz konuta aile konutu şerhi koymaya gerek yok zaten aile konutu ben bile satamam çünkü babamla ikimizin üstüne tapusu