Re: Teminat mektubu hakkında
Alıntı:
Av.Tayfun Eyilik rumuzlu üyeden alıntı
DAva açarak
Teşekkür ederim de... Daha önce açtığım forum konularında da görebileceğiniz gibi bir avukata bile danışacak param yok.Bu yüzden burdayım şu an.
nasıl dava açabilirim?
ne davası açacağım?
hangi mahkemeye açmam gerekiyor?
Bu sitede avukatlık hizmeti vermiyoruz. Ticaret Mahkemesine bir dilekçe ile başvurarak vve teminat mektubu bilgilerini de belirtmek sureti mektubun ödenmesinin durdurulması talepli menfi tespit davası açacaksınız görevli mahkeme davalının ikametgahının bulunduğu yerdeki ticaret mahkemesidir. Bunları kendi başınıza da yapabilirsiniz ancak bu tip davalar teknik bilgi ve uzmanlık isteyen davalardır davayı açsanız bile takip etmeniz yerinde ve zamanında müdahalelerde bulunmanız zordur.
Alıntı:
Av.Tayfun Eyilik rumuzlu üyeden alıntı
Bu sitede avukatlık hizmeti vermiyoruz. Ticaret Mahkemesine bir dilekçe ile başvurarak vve teminat mektubu bilgilerini de belirtmek sureti mektubun ödenmesinin durdurulması talepli menfi tespit davası açacaksınız görevli mahkeme davalının ikametgahının bulunduğu yerdeki ticaret mahkemesidir. Bunları kendi başınıza da yapabilirsiniz ancak bu tip davalar teknik bilgi ve uzmanlık isteyen davalardır davayı açsanız bile takip etmeniz yerinde ve zamanında müdahalelerde bulunmanız zordur.
Forum sitenizde vermediğiniz avukatlık hizmetiniz için de bana verdiğiniz bilgiler için de teşekkür ederim. Ki ne sebeple bu forum sitesinde olduğumu yukarıdaki mesajımda belirtmiştim.İlginize teşekkür ederim tekrar.Saygılarımla.
Alıntı:
BARIŞİÇİN rumuzlu üyeden alıntı
Forum sitenizde vermediğiniz avukatlık hizmetiniz için de bana verdiğiniz bilgiler için de teşekkür ederim. Ki ne sebeple bu forum sitesinde olduğumu yukarıdaki mesajımda belirtmiştim. İlginize teşekkür ederim tekrar.Saygılarımla.
Forum kurallarını okudum bu sitenin avukatlık hizmetini vermediğini biliyordum ama umrumda değildi diyorsun yani ?
Alıntı:
kumru rumuzlu üyeden alıntı
Forum kurallarını okudum bu sitenin avukatlık hizmetini vermediğini biliyordum ama umrumda değildi diyorsun yani ?
Bunu siz diyorsunuz.Ben değil.