Yeni Hukuki Kaynak: "Ceza Kanununun Zaman Bakımından Uygulanmasının Şartları - Lehe Olan Kanunun Uygulanması Zorunluluğu - Resmi Evrakta Sahtecilik ve Dolandırıcılık Suçlarından Yargılanan Sanığın Hukuki Durumu"
Cevap: Yeni Hukuki Kaynak: "Ceza Kanununun Zaman Bakımından Uygulanmasının Şartları - Lehe Olan Kanunun Uygulanması Zoru
nitelikli dolandırıcılık suçundan görülen bir davada madurun zararı 350 liraysa bu durum sanığın para cezasına cevrilmesi aleyhine olur mu?
Cevap: Yeni Hukuki Kaynak: "Ceza Kanununun Zaman Bakımından Uygulanmasının Şartları - Lehe Olan Kanunun Uygulanması Zoru
Soruyu baştan alabilirmiyiz?
Cevap: Yeni Hukuki Kaynak: "Ceza Kanununun Zaman Bakımından Uygulanmasının Şartları - Lehe Olan Kanunun Uygulanması Zorunluluğu - Resmi Evra
öncelikle tekrar merhaba.ben dissosiyatif ve bipolar hastalığımdan dolayı 3 kez hastanelerin psikiyatr bölümünde yattım.benim sorum şu olucaktı öncelikle cevaplarsanız çok sevinirim.adıma açılmış nitelikli dolandırıcılıktan görülen bir davam var.ancak ben korkularım nedeniyle katılamıyorum.mahkeme için eve gelen celpte hastane kayıtlarınızı ve evraklarınızı getirin denmiş.sizce nasıl bir yol izlemeliyim.maddi olanaksızlığım ve hastalığımdan dolayı çalışamamdan ötürü avukat ile görüşemiyorum.teşekkürler
Cevap: Yeni Hukuki Kaynak: "Ceza Kanununun Zaman Bakımından Uygulanmasının Şartları - Lehe Olan Kanunun Uygulanması Zorunluluğu - Resmi Evra
Korkulacak bir durum yok sizi hemen tutuklayıp hapse atmazlar uygun bir zamanda sizden istenen evraklarla mahkeme kalemine gidebilirsiniz.
tekrar çok teşekkür ederim.ancak bahsettiğim gibi korkularım gitmeme engel oluyor.ve açıkcası suç dönemine aitte aklımda bişeyler yok neler olduğunu neredeyse hatırlamıyorum.kendimi savunamamaktan çekiniyorum.