-
Hacizi durdurmak
Selamlar.
Dün okuluma borçlu olduğum bir bankanın vekilinden haciz için açık adres istediklerine dair bir yazı geldi icra müdürlüğü kanalı ile.Okulum pazartesi yazıyı yollayacak.Benim öğrenmek istediğim acaba o süre zarfında avukatı bulup taksitlendirme yoluna gidebilirmiyim bu aşamadan sonra yapılabilir mi.Ya da hangi durumda haciz durur.Mutlaka borcun tamamını yatırmak şartmıdır?
Ayrıca sadece avukatın adı ve bankanın adı var elimde 118den falan da ulaşamıyorum.Tüm avukatların tlfları yazan bir site falan biliyorsanız çok sevinirim.Şimdiden sağolun.
-
Re: hacizi durdurmak
icra dosya numaranızdan öğrenebileceğiniz gibi borçlu bulunduğunuz banka aracılığylada avukata ulaşmanız mümkündür. borç kapanmadan işlemler durmaz ancak borçlu bulunduğunuz bankanın vekiliyle anlaşma yoluna giderseniz ( taksitlendirme gibi) ve bu anlaşmaya sadık kalırsanız işlemleri erteleme şansınız var
saygılar
-
Re: hacizi durdurmak
http://www.barobirlik.org.tr/kimlik/
Bu adresten dilediğiniz avukatın iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz.
-
arac kredısı ve haciz
Merabalar ben bankadan kredilli araç aldım .Ancak bır sure maddı sıkıntısı çekince 2 aylık bır gecıkmem oldu. İcraya verıldım ve şuan arabama yakalama emrı çıkmış.Arabayı 36000 ytl ye almıştım bunun 18000 ytlesını odedım kalan borcum ıse 19.500 ytl bakıyem kalmıştı şuan benden istenılen para 24000 ytl ve tumunu bırden istıyorlar benım ıse o parayı tumunu bırden odıyecek durumum yok arabayı gerı vermek ıstedım odedığim paranın tumunden vaz geçerek kabul etmedıler ve ben bu borcumu odemek ıstıyorum.banka avukatıylan gorüşmeye gıttım bana 10.000ytl peşin gerı kalan 2500 ytl aylık taksıt odıyecen araç bana verdığim para hariç tekrardan 28000ytl ye mal oluyor ve bunada gucum yok oysa ben gecıken tasıtlerımın tumunu erip gecıken faizinide ve avukat masrafınıda kabullenıp ıkı taksıtte fazladan yatırıp aynı eski şekilde devam etmek istiyorum ve sizden bılgı almak ıstedım ne yapa bılırım?
-
Re: Hacizi durdurmak
Bu anlaşmayı borçlu olduğunuz bankayla görüşürseniz daha sağlıklı bilgiler verebilirler size. Belki yeniden krediye çevirme şansınzı vardır ozaman