Yine de haciz yapılabilir mi?
2005 tarihli ödenmemiş senedim için icra takibi başlatıldı.Borç 2.750ytl idi.Faziyle beraber 4800 ytl.borç çıkarıldı.Avukatla anlaşıp taksitle ödemeye başladık.Her yaptığımız ödeme için avukattan yazı aldık.Şu an 1200ytl borcumuz kaldı fakat ödemeyi geciktirdik.Avukat haciz getireceğini söylüyor.Borcun tamamına mı yoksa kalan kısmına mı işlem yapılır.Aydınlatırsanız sevinirim.
Re: yinede haciz yapılabilirmi?
kalan borç üzerinden işlemler devam eder tabiki ancak daha önceki ödeme yaptığınıza dair makbuzları saklamanızda yarar var
Birde hep kafamı kurcalayan bir konu var.Sanki bu ülkede borcunu ödemek isteyen daha zor durumda bırakılıyor.Borcunu ödememeye karar veren için durum çok daha kolay.
makbuzları kaybetme okadar... o borçlardan kimse seni mesul tutamaz. birde aldığın makbuzlara dosya numarası belirterek imza alırsan iyi olur ÖRN: 2007/...E sayılı dosya tahsilatıdır.
Alıntı:
canan_kahraman rumuzlu üyeden alıntı
Birde hep kafamı kurcalayan bir konu var.Sanki bu ülkede borcunu ödemek isteyen daha zor durumda bırakılıyor.Borcunu ödememeye karar veren için durum çok daha kolay.
Bu konuda size katiliyorum sanirim, nede olsa bu konunun magdurlarindan biriyim.
Borcunu ödemek istemeyene her türlü imkan sunulmus neredeyse.
Alıntı:
sanssiz rumuzlu üyeden alıntı
Bu konuda size katiliyorum sanirim, nede olsa bu konunun magdurlarindan biriyim.
Borcunu ödemek istemeyene her türlü imkan sunulmus neredeyse.
bir borcum yüzünden,alacaklının avukatına yaptığım ödemelerin icra müdürlüğüne yatırılmadığı için bu borcu ben tekrar ödemek durumunda kaldım. ve avukattan bir makbuz almadığım içinde herkes aferin sana dedi.:)):p