Kıdem Tazminatı ve Şirket Borç Erteleme
Merhaba;
7 yıldır çalıştığım özel sektördeki iş yerinden yaklaşık 4 aydır maaş alamadığımdan dolayı ve işlerin kötüye gitmesinden dolayı,işimi noterden tüm alacaklarımı kapsayan(kıdem,izin,maaş)bir ihbarname çekerek tek taraflı fes ettim.Ve dava açtım.Bu sırada firmada boş durmayıp;piyasaya bir çok borcu olduğundan mahkeme kararı ile 1 yıl borç erteleme yaptırmış.Ben bu durumda tüm haklarımı (kıdem vs)alabilr miyim?Şirketin erteleme durumu beni nasıl etkiler.
Saygılarımla
Re: Kıdem Tazminatı ve Şirket Borç Erteleme
Erteleme kararına bakmak gerekiyor
Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim.Erteleme kararı olmadığını düşünürsek;veya erteleme kararı işçi alacaklarını kapsamıyor ise genede tüm alacaklarımı (kıdem maaaş vs..)alabilir miyim yasalar benden yana mı?
alabileceğiniz varsayılır.
saygılar
Borç erteleme alan firmaya icraya gitmek
Mahkeme kararı ile kıdem tazminatımı almaya hak kazandım fakat firma 1 sene borç erteleme almış bu durumda paramı ödemez ise erteleme alan bir firmaya icraya gidebilir miyim?
Borç erteleme alan firma hk
2.kez borç ertleme kararı alan firmaya karşı açmış olduğum kıdem tazminatı davasını kazandım fakat borç erteleme kararı olan bu firmadan ben paramı nasıl alırım .Ertelemenin bitmesini mi beklemem lazım yoksa işçi alacakları ön planda olup direk paramı isteyebilir miyim?
Bir firma kaç kez üst üstte borç erteleme kararı alabilir.Bunun bir sınırı yok mu?
İlginize şimdiden teşekkürler
Re: Borç erteleme alan firma hk
Alıntı:
Av.Tayfun Eyilik rumuzlu üyeden alıntı
Erteleme kararına bakmak gerekiyor
..........