Kredi Kartı Borç İhtarnamesi Geldi Ne Yapmalıyım?
Yapı kredinin worlduniversity kredi kartını kullanıyorum limiti 200
milyon 4-5 aydır ödeme yapamıyorum zaten kartımı makine yuttu ve bugün
itibatiyle elime ihtarname geldi. Yaklaşık 420 ytl noter gideride bana ait
borç var 7 gün içinde yasal işlem başlatılacak deniyor. yetkili biriyle
konuşsam borcu yapılandırma şansım varmı 4 ayı kapsayan taksitlendirme gibi. Ayrıca verdikleri 7 günlük süre 3 nisanda doluyor taksitlendirme olsa bile ilk taksidi 6 nisanda ödeyebilirim ne yapmalıyım
Re: Kredİ Karti BorÇ İhtarnamesİ Geldİİİİ!!!
Sayın erkuuut,
Öncelikle site kurallarına uyup başlığınızı düzeltin.
"Türkçe imla kurallarına özen gösteriniz - Cümlelerinize büyük harf ile başlayınız - İletilerinizi doğru Kategoriye eklemeye özen gösteriniz. - Acil Yardım imdat gibi kelimeler kullanmayınız - Kurallara aykırı davranan üyeler ve forumları kilitlenecektir"
Esenlikler,
kartınızın makine tarafından yutulmuş olması sizin borcunuzu ödememenizin haklı bir gerekçesi olamaz. Size verilen sürelerde harcamalarınızı ve varsa onun ferilerini bankaya ödemez iseniz bu sorunların yaşarsınız.
Şu aşamada bankayı yasal olarak borcu taksitlendirmeye zorlayacak bir hüküm bulunmamaktadır. Bankanın kredi kartı servisleri ile görüşüp eğer kabul ederlerse yazılı bir anlaşma ile taksitlendirebilirsiniz. Ancak banka taksit yapmak zorunda değildir
Sayın erkuuut,
Borca itirazınız olmadığına göre, yapacağınız en kısa ve doğru iş parayı ödemenizdir.
Ödemede kolaylık sağlanması konusunda ise, bu sitedeki hiçkimse yetkili değil.
Kartınızın ait olduğu şubeye gidip durumunuzu onlarla konuşun. Yapılabilecek kolaylıkları onlar size söyleyecektir.
Esenlikler,
Sayın Eyilik,
Sanırım aynı anda cevapladık. Sizin cevapladığınızı görseydim cevaplamazdım.
Affınıza sığınarak.....
Esenlikler,